بسیاری از افراد که وارد دوران بازنشستگی خود میشوند ترجیح میدهند در این دوران نیز به مشغول به کار باشند. درواقع اشتغال به کار و کسب درآمد بیشتر یکی از مهمترین دغدغههای پس از بازنشستگی است. در ادامه چند راهکار ساده ارائه میدهیم که میتواند به بازنشستگان برای پیدا کردن شغل مناسب کمک کند.
اغلب کارفرمایان تمایل دارند تا نیروی کاری آنها پیش از سن ۶۰ سالگی خود را بازنشسته کنند. گاهی نیز پیش میآید که کارفرمایی پس از بازنشستگی نیروهای کاری خود را مجددا استخدام میکنند و به آنها اجازه میدهند تا زمانی که تمایل داشته و توان دارند شغل خود را ادامه دهند. چنانچه شغلی که به آن اشتغال دارید از مزایای خوبی برخوردار است و احساس راحتی دارید بهتر است آن را حفظ کنید. اغلب بازنشستگان به دلیل نارضایتی از شغل خود ترجیح میدهند خود را بازنشسته کنند.
یکی دیگر از راهحلهای بازنشستگی این است که متقاضیان خود را بهصورت مرحلهای بازنشسته کنند. در این حالت فرد میتواند با کارفرما به توافق رسیده و در ساعتی که به کار اشتغال دارند مسئولیتهای خود را کمتر کنند. بازنشستگان میتوانند با این روش به کار نیمه وقت مشغول بوده و همزمان دوران بازنشستگی خود را نیز سپری کنند. دراین حالت بازنشستگان میتوانند فعالیت اقتصادی داشته و درآمدی نیز دریافت کنند. البته این احتمال نیز وجود دارد که کارفرمایان با بازنشستگی مرحلهای موافقت نکرده و به این ترتیب افراد باید بهدنبال شغل نیمهوقت دیگری باشند.
یکی از راههای کمک به بازنشستگان این است که در پیدا کردن شغلی جدید و مناسب با آنها همراهی شود. ازنظر برخی از افراد بازنشستگی انتهای کار نبوده و این توانایی را دارند که شغل جدیدی را آغاز کنند. یکی از مهمترین دلایل برای پیدا کردن شغل جدید داشتن درآمد و توان مالی است. چنانچه شغل مناسبی برای فرد بازنشسته پیدا شود درخصوص حقوق و مزایای آن سریع به توافق خواهند رسید. افرادی که به دنبال پیدا کردن شغل جدیدی هستند میتوانند راهحلهای بسیاری را امتحان کنند.
ایجاد کسبوکار جدید: یکی از راههای پیدا کردن شغل جدید برای افراد بازنشسته ایجاد کسبوکاری جدید است. داشتن تجربه و مهارت کاری بالا موجب میشود افراد اعتماد بهنفس بالایی در راهاندازی حرفهای جدید داشته باشند. چنانچه فرد بازنشسته بتواند کسبوکار مختص به خود را داشته باشد درخصوص برنامهریزیهای آن نیز دچار مشکل نخواهد شد. بهعنوان مثال معلمی که سالها به آموزش پرداخته میتواند موسسه آموزشی مختص به خود را راهاندازی کند. ایجاد کسبوکار جدید به بازنشستگان این امکان را میدهد که شغل موردعلاقه خود را ادامه داده و درآمد مالی کسب کنند.
ارائه مشاوره کاری: یکی دیگر از راههای داشتن فعالیت اقتصادی بازنشستگان ارائه مشاوره کاری در محل کار قبلی است. چراکه بسیاری از افراد در زمینه کاری خود تجربه کاری بالایی داشته و پس از بازنشستگی میتوانند اطلاعات و تجربههای کاری خود را در اختیار کارفرمایان و یا دیگر کمپانیهای فعال در این عرصه قرار دهند. ارائه مشاوره کاری موجب میشود افراد همزمان با گذراندن دوران بازنشستگی درآمدی نیز کسب کنند.
گاهی اوقات نیز پیدا کردن شغلی مناسب در مراکز درمانی و مدارس و یا اماکن مذهبی کمک بزرگی برای بازنشستگان خواهد بود تا بتوانند همزمان با سپری کردن دوران بازنشستگی درآمدی نیز داشته باشند. البته اغلب مشاغلی که پس از بازنشستگی، افراد میتوانند در آنها استخدام شوند از درآمد کمی برخوردار هستند و بازنشستگان نباید توقع درآمد بالایی را داشته باشند.
شیوع بیماری ناشناخته گوارشی؛ آنچه باید بدانیم در روزهای اخیر، خبر شیوع یک بیماری ناشناخته…
اگر قصد انجام جراحی زیبایی سینه را داشته باشید، احتمالاً نام پروتز پکسی به گوشتان…
وقتی هوا آلوده است برای سلامتی خود چه کنیم؟ آلودگی هوا یکی از بزرگترین چالشهای…
برنامه غذایی بدنسازی بدنسازی ورزشی است که بر ساخت عضلات بدن از طریق وزنه زدن…
آگاهی از عوامل زمینه ساز بیماریهای قلبی برای زنان بسیار اهمیت دارد، زیرا با درک…
هر روزه تعداد کثیری از موجودات زنده، که برای بقاء در محیط به رقابت مشغولند،…