بوی بدی که پا بعد از مدت های طولانی استفاده از فش ایجاد می کند بسیار ازار دهنده است .برای از بین بردن این بو افراد کارهای زیادی را می توان صوت داد البته اغلب افراد این روش ها را نمی دانند در این مقاله راه های زیادی برای مقابله با بوی بد پا انجام می شود که به بررسی ان ها می پردازیم.
پای ما بر خلاف دستمان ممکن است هر روز در داخل کفش قرار گیرد و به دلیل اینکه تهویه ای برای پا صورت نمی گیرد، گرما و عرق موجود در پا باعث می شود زمینه برای رشد باکتری های بد بو فراهم شود. این باکتری ها داخل پا، جوراب و کفش شما شروع به تکثیر شدن می کنند و باعث ایجاد بوی بد پا می شوند.
حتما تا به حال متوجه این موضوع شده اید که پای بعضی از افراد بو می دهد و در مقابل بعضی از افراد حتی اگر چند روز هم پاهایشان در کفش ها باشد بویی احساس نخواهید کرد.دلیل این موضوع این است که بعضی از افراد عرق بیش تری می کنند و به همین خاطر زمینه رشد و تکثیر باکتری هایی با بوی بد در ان ها بیش تر از بقیه افراد است.در هر صورت بوی بد کفش و پا باید با استفاده از روش هایی حل شود.
سعی کنید هر روز پاهایتان را با آب و صابون بشویید و کاملا خشک کنید. می توانید هر از گاهی پاهایتان را در محلول نمک اپسوم خیس کنید، این کار نه تنها به از بین بردن باکتری های پای شما کمک می کند بلکه باعث می شود ماهیچه های شما آرام شوند.
دقت کنید زمانی که می خواهید کفش بپوشید اگر پاهایتان خیس است مخصوصا زمانی که از حمام آمده اید، کاملا پاهایتان را خشک کنید زیرا آب بین انگشتانتان باعث ایجاد و رشد باکتری ها می شود و این می تواند یکی از دلایل بوی بد پا و کفش شما شود.
چرم طبیعی بیشتر از پلاستیک و یا لاستیک قابل تهویه است. سعی کنید از کفش هایی استفاده کنید که دارای سوراخ بوده و یا طراحی آن به نحوی است که برای تنفس کفش بهتر است.
بهتر است بعد از استفاده از کفشتان تا ۲۴ ساعت بعد به آن استراحت دهید تا هوای داخلشان خالی شود و باکتری های فاسد از بین بروند.
بیشتر افراد علاقه ای به پوشیدن جوراب با کفش ندارند، اما جوراب های از جنس پارچه ی پشمی عرق پا را از بین می برند و باعث تهویه پا می شوند. این را هم دقت کنید که جوراب هایتان را مرتب عوض کنید و هر روز بشویید.
داخل کفشتان می توانید دو قاشق جوش شیرین ریخته و به کاهش بوی بد پا و کفش خود کمک کنید. می توانید برای از بین بردن بوی بد پا از دئودورانت با پایه ی جوش شیرین استفاده کرد این ماده را می توان به پا و یا کفش اضافه کرد.
مقدار مساوی آب و سرکه را مخلوط کرده و داخل کفشتان اسپری کنید تا باعث از بین رفتن باکتری های داخل کفشتان شود. دقت کنید ۳۰ دقیقه قبل از پوشیدن بگذارید به طور کامل خشک شوند.
نکته: توجه کنید که استفاده از این روش می تواند بعضی رنگ های کفش شما را روشن تر کند و یا از بین ببرد.
شیوع بیماری ناشناخته گوارشی؛ آنچه باید بدانیم در روزهای اخیر، خبر شیوع یک بیماری ناشناخته…
اگر قصد انجام جراحی زیبایی سینه را داشته باشید، احتمالاً نام پروتز پکسی به گوشتان…
وقتی هوا آلوده است برای سلامتی خود چه کنیم؟ آلودگی هوا یکی از بزرگترین چالشهای…
برنامه غذایی بدنسازی بدنسازی ورزشی است که بر ساخت عضلات بدن از طریق وزنه زدن…
آگاهی از عوامل زمینه ساز بیماریهای قلبی برای زنان بسیار اهمیت دارد، زیرا با درک…
هر روزه تعداد کثیری از موجودات زنده، که برای بقاء در محیط به رقابت مشغولند،…