#


شکر بیش از حد ممکن است به سلامت روانی مردان آسیب برساند

سلامت روان
29 جولای 2017 بدون نظر 1445 بازدید

شکر بیش از حد ممکن است به سلامت روانی مردان آسیب برساند

صحبت کاهش مصرف شکر محدود به سلامت دندان ها و افزایش وزن نیست. یک مطالعه جدید نشان می دهد که مصرف بیش از حد قند همچنین ممکن است منجر به افزایش خطر ابتلا به اختلالات روانی درازمدت مردان شود.

محققان دریافتند افرادی که بیش از ۶۷ گرم شکر روزانه از غذاها و نوشیدنی های شیرین مصرف می کنند، بیش از ۵ سال در معرض خطر ابتلا به اضطراب، افسردگی و سایر اختلالات روان شناختی نسبت به مردان با شکر کمتری هستند.

Anika Knüppel، از موسسه اپیدمیولوژی و بهداشت عمومی دانشگاه کالج لندن در انگلستان و همکارانش اخیرا گزارشات خود را در مجله Scientific Reports منتشر کرده است.

دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها توصیه می کنند که شکر اضافه شده – یعنی شکر اضافه شده به غذاها و نوشیدنی ها در طول تولید و یا اینکه ما خودمان اضافه کنیم – نباید بیشتر از ۱۰ درصد کالری روزانه برای بزرگسالان و کودکان را تشکیل دهد.

با این حال، با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، بزرگسالان بالای ۲۰ ساله، حدود ۱۳ درصد کل کالری روزانه خود را از قند در بین سال های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۰ مصرف کردند، بیشترین قند اضافه شده از نوشیدنی های شیرین ، کیک و کوکی ها ، آب نبات و بستنی بود.

مصرف بیش از حد قند می تواند خطر ابتلا به بسیاری از مشکلات بهداشتی را افزایش دهد، از جمله چاقی، دیابت نوع ۲، بیماری قلبی و پوسیدگی دندان.

مطالعات قبلی همچنین نشان داده است که ممکن است ارتباط بین مصرف قند بالا و افزایش خطر افسردگی وجود داشته باشد، اگرچه Knüppel و تیم توجه داشته اند که محققان پیشنهاد کرده اند که این ارتباط ممکن است به “عواقب معکوس” کاهش یابد.

“علت معکوس در این زمینه به این احتمال اشاره دارد که اختلال خلقی ممکن است سبب افزایش مصرف شکر شود، .” نویسندگان توضیح می دهند.

برای این آخرین تحقیق، تیم تصمیم گرفت تا به درک بهتر اینکه آیا مصرف قند ممکن است بر توسعه اختلالات روانی تأثیر بگذارد، دست یابند.

مصرف شکر بالا و سلامت روان

Knüppel و همکاران داده های مطالعه ی Whitehall II را تجزیه و تحلیل کردند، از جمله ۱۰،۳۰۸ شرکت کنندگان (۶۶.۹ درصد از آنها مردان) که در مرحله اول مطالعه بین ۳۵ تا ۵۵ ساله بودند.

طی بیش از ۲۲ سال پیگیری، شرکت کنندگان پرسشنامه های فرکانس غذا را در چهار نقطه زمان پاسخ دادند. محققان از اطلاعات این پرسشنامه ها برای محاسبه مصرف روزانه شکر مصرف کنندگان از ۱۵ غذای شیرین و نوشیدنی، از جمله سودا، کیک، و چای و قهوه استفاده کردند.

افراد همچنین پرسشنامه های سلامت عمومی و مصاحبه ها را در زمان های مختلف در طول پیگیری، که تیم مورد استفاده برای شناسایی افراد مبتلا به اختلالات روان شناختی رایج مانند اضطراب و افسردگی بود، تکمیل کرد.

در مقایسه با مردان با کمترین قندخون روزانه (کمتر از ۳۹.۵ گرم در روز)، مردانی که بیش از ۶۷ گرم روزانه شکر دریافت کرده بودند، ۲۳ درصد بیشتر از ۵ سال بعد در معرض اختلالات روانی رایج بودند.

این یافته پس از حسابداری برای تعدادی از عوامل موثر احتمالی، از جمله عوامل اجتماعیودوگرافی، عوامل دیگر رژیم غذایی و وجود سایر مشکلات سلامتی باقی مانده است.

هیچ ارتباطی بین اختلالات روانی اختلالات حاد و مصرف شکر در زنان مشاهده نشد.

یافته ها معکوس رابطه را توضیح نمی دهد

علاوه بر این، محققان دریافتند که مردان و زنان مبتلا به اختلالات خلقی که مصرف شکر روزانه بالایی دارند، بعد از ۵ سال، بیشتر به افسردگی مبتلا می شوند، در مقایسه با کسانی که مصرف شکر پایین تر دارند.

با این حال، این انجمن زمانی که جامعه دیموگرافی و دیگر عوامل رژیم غذایی و بهداشتی در نظر گرفته شد، کاهش یافت.

جالب توجه است، تیم همچنین دریافت که مصرف شکر در میان مردان و زنان با اختلالات روانی بیشتر از مردان و زنان بدون اختلالات روانی نیست. این تئوری را متوقف می کند که ارتباط بین میزان مصرف شکر بالا و خطر بیشتر اختلالات روانی به علت معکوس شدن است.

بر اساس یافته های خود، Knüppel و تیم معتقدند که ما باید از خوردن غذاهای شیرین به عنوان وسیله ای برای تقویت خلق جلوگیری کنیم؛ زیرا ممکن است آسیب بیشتری نسبت به خیر داشته باشد.

یافته های پژوهش نشان می دهد مصرف غذاهای شیرین با مصرف زیاد شیرینی ها، احتمالا اثر متفاوتی بر روی غذاهای شیرین دارد. سلامت روان در دراز مدت. ”

 

برچسب ها
به اشتراک بگذارید


دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *