داشتن ذهنی سرگردان برابر است با خلاقیت و هوش بالا

داشتن ذهنی سرگردان برابر است با خلاقیت و هوش بالا

به گزارش از من بپرس، بر اساس مطالعاتی که در دانشکده فنی جورجیای آمریکا انجام شده است نشان می دهد، اگر در زمان انجام کاری ذهن تان سرگردان باشد اساسا بد نیست و احتمال دارد نشانه هایی از هوش بالا و خلاق بودن را داشته باشد.

با اینکه احتمال دارد پرش ذهن به طور مستقیم تاثیر منفی  بر روی انجام کارهای دستی داشته باشد، ولی فایده هایی که دارد در زمان طولانی می باشد، مانند تقویت کردن مهارت برنامه ریزی برای آینده و قابلیت حل مسئله.

یکی از پژوهشگران این تحقیق، کریستین گدوین گفته است که بعضی از بررسی های تازه، نشان دهنده  آن است که سرگردانی ذهنی بر خلاقیت اثرات مثبتی می گذارد. نتیجه هایی که از بررسی های ما ایجاد شده است نشان می دهد که بین پرش ذهن و خلاقیت ، هوش و عملکرد رابطه ی مثبت معناداری وجود دارد.

یکی دیگر از محققان این مطالعه و استاد دانشگاه، اریک شوماخر می گوید: احتمال دارد که برخی افراد به خاطر ذهن سرگردانی که دارند، ظرفیت مغزی شان بالا بوده و توانایی این را نداشته باشند که جلوی سرگردانی ذهن شان را بگیرند.

ذهن سرگردان

در این تحقیق با استفاده از ام آر آی عملکرد مغز صد نفر را آزمایش کرده ایم. زمانیکه اسکن مغز انجام می شد، فرد شرکت کننده تمرکزش را برای پنج دقیقه بر یک نقطه ثابت می کرد. پس از این داده ها را با میزان خلاقیت و نتایج پرسشنامه ای که در مورد میزان سردرگمی روزانه شرکت کنندگان بود ، مقایسه می شد.

با انجام این بررسی ها پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که افرادی که دارای سرگردانی ذهنی بیشتری هستند بسیار خلاق می باشند و سیستم مغزی کارآمدتری را از آن افراد در دستگاه ام آر آی به ثبت رسانده اند.

آقای اریک شوماخر مثالی را در مورد یافته های پژوهشگران زد و می گوید: نتیجه هایی که از این تحقیق به دست آمده است، من را یاد پروفسوری می اندازد که دارای نبوغ زیادی بود ولی در دنیای خودش غرق می باشد و در برخی مواقع نسبت به محیط پیرامونش بی توجه می باشد. یا مثلا دانش آموزی که نسبت به سایر همکلاسی هایش معمولا جلو می باشد و در صورتی که احتمال دراد همکلاسی هایش مسئله ای را در مدت پنج دقیقه بیاموزند ولی این افراد کارشان را در مدت یک دقیقه تمام می کنندو ذهن شان پرش را آغاز می کند.

ولی بررسی های دیگری که بین کارکرد دانش آموزان و سرگردانی ذهنی انجام شده است نشان می دهد که دانش آموزانی که پرش ذهنی دارند در آزمون ورود به دانشگاه اس ی تی نمی توانند به موفقیت برسند.

از من بپرس 2

Recent Posts

برنامه غذایی بدنسازی

برنامه غذایی بدنسازی بدنسازی ورزشی است که بر ساخت عضلات بدن از طریق وزنه زدن…

5 سال ago

عوامل زمینه ساز بیماری های قلبی

آگاهی از عوامل زمینه ساز بیماریهای قلبی برای زنان بسیار اهمیت دارد، زیرا با درک…

5 سال ago

بیماری های عفونی و درمان های آن

هر روزه تعداد کثیری از موجودات زنده، که برای بقاء در محیط به رقابت مشغولند،…

5 سال ago

پیشگیری از بیماری های مقاربتی

بیماری های مقاربتی (که در مورد آنها مفصل بحث شد) جزو عفونت های شایع هستند…

5 سال ago

سل و پیشگیری از آن

سل (TB) بیماری عفونی ای است که معمولا ریه ها را مورد حمله قرار می…

5 سال ago

با بیماری های قلبی و عروق آشنا شوید

سرطان پستان در رأس بیماری هایی قرار دارد که زنان از آن وحشت دارند، اما…

5 سال ago