برای احداث بیمارستان نیاز به زمین داریم
برای احداث بیمارستان نیاز به زمین داریم
سید حسن هاشمی، وزیر بهداشت از شهرداری و شورای شهر تهران درخواست کرد که زمین هایی را برای احداث بیمارستان در اختیار ما قرار دهید، زیرا این شهر از لحاظ تعداد بیمارستان دارای شرایط مناسبی نمی باشد.
به گزارش ازمن بپرس، وزیر بهداشت صبح امروز در مراسم گشایش ساختمان جدید مرکز اورژانس تهران بیان کرد: هم اکنون خدمات جدیدی نظیر کد۲۴۷ و۷۲۴ به بسته خدماتی اورژانس اضافه شد که این کدها برای خدمات سریع تر به موارد سکته قلبی و مغزی می باشند. هم اکنون چهل درصد از موارد مرگ و میر را سکته قلبی و پانزده درصد آن را سکته های مغزی تشکیل می دهند. این سرویس ممکن است که پیشرفته ترین کشورها نیز کمتر مشاهده شود.
دکتر هاشمی در ادامه افزود: این سرویس را در تهران و تقریبا در ۱۱۰مرکز دیگر راه اندازی کرده ایم و آروزمندیم که بتوانیم تا پایان سال۹۷ این زنجیره را تکمیل کنیم. اورژانس در طول سه سال اخیر موفق شد تا به قسمت وسیعی از اهدافش دست پیدا کند. در جلسه ای که برای هیات وزیران تشکیل شد آیین نامه سازمان اورژانس تایید شد و اطمینان داریم نماینده مجلس بودجه مورد نیازی که برای این سازمان می باشد را تصویب می کند تا اورژانس توانایی این را داشته باشد که نسبت به گذشته خدمات بیشتری را در اختیار مردم قرار دهد.
وی علاوه بر این بیان کرد: آرزومندیم که اورژانس در زمینه آموزش در سطح ملی نیز پیش قدم باشد. لازم است که تجربه و دانش کشورهای دیگر جهان را مورد استفاده قرار دهیم. بر روی نیروهای اورژانس فشار بسیاری وجود دارد و همچنان نیز برطرف نشده است ولی با سال۹۲ قابل مقایسه نمی باشد.
وزیر بهداشت با اشاره به این که در زلزله ای که اخیرا اتفاق افتاده است درخشان ترین دستگاه در منطقه عملیاتی بهداشت و درمان بوده است اظهار کرد: هر روز بیش از دو هزار ماموریت و هفت هزار تماس و هدایت بیمار به بیمارستان ها از حاشیه های کادر اورژانس صورت می گیرد ولی قسمتی از این بیمارستان ها امکان پذیرش بیمار را ندارند و آرزومندیم که شورای شهر جدید و شهردار به این مشکل توجه مخصوصی داشته باشد. تهران پیشرفت کرده و آن چه باید برای آن تا به این زمان انجام می شد سرعت بالاتری به خود بگیرد. در دوره گذشته شهرداری از سوی شهردار و شورای شهر کمک هایی را دریافت کردیم ولی متاسفانه ناقص بوده است.
هاشمی ادامه داد: تهران با وجود بیش از شصت شهر در حاشیه آن مانند یک کشور می باشد و توجه خاصی را می طلبد. کمترین کاری که شهرداری باید آن را عملی کند این است که زمین هایی را برای ساخت مراکز درمانی در اختیار وزارت بهداشت قرار دهد.
همچنین وی با توجه به این که تعداد پایگاه های اورژانس در تهران باید تا ۲۴۲مورد بیشتر شود بیان کرد: چنانچه زمین در اختیارمان بگذارند ما می توانید در طول یکسال این مراکز را بسازیم. استان تهران در زمینه خدمات دارای مشکلات بسیاری می باشد. شرق شهر تهران پیشرفت های زیادی را داشته است و در آن منطقه میلیون ها نفر ساکن هستند ولی تنها چند بیمارستان انگشت شمار مانند امام حسین دارد. چنانچه در تهران زلزله، آتش سوزی و یا هر اتفاق دیگری رخ دهد امکان خدمت رسانی به طور مناسب وجود ندارد.
وزیر بهداشت در ادامه با توجه به اضافه شدن سه هزار آمبولانس به ناوگان اورژانش کشور گفت: ما از وزارت صنعت گلایه داریم زیرا از سال۹۴ تقریبا ۴۸میلیارد تومان به یکی از شرکت های تابع این وزارت خانه پرداخته ایم که هزار دستگاه آمبولانس را وارد کند ولی همچنان خبری از آن ها نیست، در صورتی که مدتی بعد از آن خود وزارت بهداشت دست به کار شد و در مدت زمان کمی بیش از هزار دستگاه آمبولانس را وارد ناوگان اورژانس کرد. امید داریم که در سال۹۷ هزار آمبولانس دیگر نیز به این ناوگان اضافه کنیم.
سید حسن هاشمی با تاکید بر این که تهران باید به طور مستقل دیده شود بیان کرد: هم اکنون بیش از ۳۳دستگاه آمبولانس هوایی در این ناوگان قرار دارند. این که می گوییم باید به تهران به طور خاصی اقدام شود به این معنا نیست که آن را خاص ببینید. در این شهر ترافیک بسیاری وجود دارد و مدت زمانی که برای دسترسی به بیمار است زیاد می باشد. ما باید در کمتر از ده دقیقه خود را به بیمار برسانیم. چنانچه بالگرد و یا موتور آمبولانس نباشد احتمال دارد که برای رسیدن به بیمار دو تا سه ساعت طول بکشد.
وی از برنامه این وزارت خانه برای افزودن پنج بالگرد هوایی تا قبل از شش ماه اول سال۹۷ به ناوگان اورژانس کشور اعلام کرد.
دیدگاهتان را بنویسید