ایجاد سم از غذاهای ناسازگار
ایجاد سم از غذاهای ناسازگار
گفتیم هر غذایی مقدار خوراک معین دارد و نباید از آن مقدار زیادتر خورده شود. چنانچه خورده شود سم میگردد. ویتامینها هم مقدار خوراک معین دارند و نباید آنها را زیاد خورد. و روی این اصل نباید غذای خود را از مواد یکنواخت تهیه کنیم.
ایجاد سم
فرضاً اگر ما آب زرشک بخوریم، بعد توت فرنگی صرف کنیم، سپس ریواس بخوریم، قدری شیر سر بکشیم، یکی دو دانه هم گوجه فرنگی بخوریم، یکی دو دانه لیمو هم به عنوان دسر میل کنیم و در سالاد غذا هم کلم و فلفل سبز بریزیم مقدار زیادی ویتامین (ث) خوردهایم که مقدارش از مقدار خوراکی زیادتر میباشد یعنی ما به جای یک غذای مفید یک سم خطرناک خوردهایم و علامت مسمومیت هم پریدگی رنگ و ضعف شدید نبض و زیاد شدن بزاق است. این حالت را در فرانسه کولاپسویس مینامند و همان حالتی است که عوام آن را رطوبت نام دادهاند.
ویتامین (ب) هم همان حالت را دارد اگر شما کاهو میل نمایید و بعد آش جو بخورید و ماست هم سر غذا میل فرمایید عصر هم چند بطر ماء الشعیر بخورید به علت زیاد خورد ویتامین (ب) مسموم میشوید و علامت آن درد شدید اعصاب و مفاصل میباشد.
ویتامین ها
سایر ویتامینها هم همین حالت را دارند و نباید هیچ ویتامینی را زیادتر از مقدار معین خورد و باید غذ را از ویتامینهای مختلف تشکیل داد.
فلزات هم همین حالت را دارند و نباید غذاها را از موادی تشکیل داد که همهی آنها یک فلز داشته باشند و نیز نباید غذاها را طوری تشکیل داد که فلزات آنها رسوب نمایند.
غذاهایی که آهن دارند نباید با مویههای گس توأم شوند و همچنین غذاهایی که مس دارند نباید با غذاهای آهندار مخلوط گردد چنانکه خورشت فسنجان کهم س دارد اگر با آهن مخلوط شود سیاه میگردد.
بهترین مطالب آموزشی و اخبار حوزه بهداشت ، سلامت و پزشکی را با ما دنبال کنید
دیدگاهتان را بنویسید