زخم های دهانی
سوختگی حاصل از پیتزای داغ ، در اکثر مردم طی ۲، ۳ روز با کمترین درد، خوب می شود ولی در بعضی ها شاید ۱۰ تا ۱۵ روز طول بکشد.
علاوه بر عادت های بد و نامناسب ، ژنتیک ، غذا، مسواک زدن بیش از حد و استرس های عاطفی نیز ارتباط نزدیکی با زخم های دهانی دارند. به هرحال علت هرچه باشد، درمان این زخم های دهانی کار بسیار مشکلی است . هیچ چیز به خوبی به مخاط دهان تان نمیچسبد. علاوه بر این ها دهان دارای بیشترین باکتری است . درمان دارای دو هدف است : ۱- کشتن میکروب هایی که باعث جراحت می شوند . ۲- محافظت از زخم .
پیری به جز امنیت اجتماعی یک فایده دیگر هم دارد؛ هر قدر شما پیرتر شوید کمتر دچار زخمهای دهانی می شوید.
وارو تایلر پیشنهاد می کند که یک قاشق چایخوری کلرات پتاسیم را در یک فنجان آب بریزید و دهان را با این محلول ، چندین بار در روز شستشو دهید، ولی آن را قورت ندهید. این یک درمان با خطر متوسط است و اثر ضدعفونی کنندگی ضعیفی دارد.
زخم های دهانی
بیشتر به دنبال داروی ضد زخم دهان شامل بنزوکائین ، منتول، کافور و آکالیپتوس به شکل ژل یا مایع بگردید. اینها در ابتدا سوزش ایجاد می کنند و به علت اینکه به مخاط نمی چسبند، باید در روز چندین بار، این کار انجام بگیرد.
خمیرهایی وجود دارند که پانسمان محافظی روی زخم تشکیل می دهند. برای استفاده از خمیرها، محل زخم را با یک انتهای سو آپ پنبه ای خشک کنید، بلافاصله از سر دیگر سوآپ برای قرار دادن خمیر استفاده کنید .
برخی از متخصصین استفاده از کیسهٔ چای مرطوب را روی زخم توصیه می کنند. چای سیاه حاوی تانن با خاصیت انقباضی است و ممکن است با توانایی ضد درد خود، شما را متعجب کند.
دکتر گئوپ می گوید: یک قاشق چای خوری از هیدروژن پراکساید را در یک لیوان آب رقیق کنید و برای ضد عفونی کردن و تسریع التیام زخم ، آن را در دهان بچرخانید. استفاده از بعضی دهان شویهها در بیماران سرطانی که دچارزخم های دهانی می شوند ، مفید است . این دهانشویه فاقد الکل است.
میلانتا و یا شیر حاوی منگنز را قورت ندهید بلکه آن را در دهان بچرخانید و اجازه دهید که یک لایهٔ محافظ روی زخم ایجاد شود. به گفتهٔ دکتر گئوپ ممکن است این ماده ثرات ضد باکتری هم داشته باشد.
قهوه، ادویه جات ، مرکبات، میوه های مغزدار ( بادام و پسته ) حاوی اسید آمینه آرژینین ( مخصوصاً گردو ) هستند، شکلات و توت فرنگی می توانند زخم را تحریک کنند و در بعضی افراد زخم را به وجود آورند.
يک زخم دهانی در عرض دو هفته بهبود می یابد. اگر زخمها برای مدت طولانی ادامه داشته باشد و قادر نباشید به راحتی غذا بخورید، صحبت کنید و یسا بخوابید، باید به پزشک با دندانپزشک مراجعه کنید. شما احتمالاً باید از استروئیدهای موضعی و با آنتی بیوتیکها برای درمان ضایعه و نه فقط عفونت، استفاده کنید.
زخم های دهانی
دکتر لیت می گوید: خوردن روزانه چهار قاشق ماست بدون چاشنی ممکن است از تشکیل زخم های دهانی جلوگیری کند. خوردن ماست باعث فراخوان باکتریهای مفیدی می شود که به جنگ باکتریهای مضر دهان می روند.
دکتر تایلر میگوید: اگر من برای شما یکی از درمانهای خانگی را بگویم ، حتماً به خنده میافتید. مقداری از چرک گوش تان را بگیرید و روی زخم بمالید. گفته می شود: این ، درمانی بسیار مطمئن است و شاید دارای اثرات ضدعفونی کننده باشد و از زخم محافظت کند.
یکی از دندانپزشکان می گوید: کپسول روغن ویتامین E را روی زخم دهان فشاردهید و این کار را برای چرب نگاه داشتن بافت، چندین بار در روز تکرار کنید.
پوست، به عنوان بزرگترین عضو بدن، نقش مهمی در حفاظت از بدن و بازتاب زیبایی…
اضطراب یکی از شایعترین مسائل روانی است که افراد در سراسر جهان با آن دستوپنجه…
کودکان در حال رشد نیازمند تغذیهای مناسب برای حمایت از سلامت جسمی و روانی خود…
آگاهی از بارداری یکی از موضوعات مهمی است که بسیاری از زنان در مقاطع مختلف…
پوست روشن و شفاف همواره یکی از اصلیترین اهداف در مراقبتهای زیبایی بوده است. با…
تب در کودکان یکی از نگرانیهای شایع والدین است که میتواند به دلایل مختلفی ایجاد…