#


داروهای گیاهی

داروهای گیاهی
2 فوریه 2017 بدون نظر 1241 بازدید

داروهای گیاهی

فلفل

ترکیب جداسازی شده از گونه­ های مختلف گیاه فلفل قرمز مانند “annuum Capsicum” که به شکل پماد موضعی به عنوان ضد درد مورد استفاده است.

هر چند که مطالعات، اثر تخفیف دهنده­ی درد این فرآورده­ی طبیعی را از طریق مهار تولید ماده­ ی P نشان داده، ولی در مورد استفاده از این ماده باید امکان ایجاد التهاب مورد توجه قرار گیرد و از کاربرد این ماده به شکل مستقیم به خصوص روی مناطق درگیر خودداری کرد.

شاهدانه

گیاه شاهدانه با نام علمی “Cannabis sativa” یکی دیگر از گیاهانی است که امروزه برای تقلیل دردهای حاصل از آسیب­ه ی عصبی به شکل موضعی مورد استفاده قرار می­گیرد. هر چند که این گیاه نیز کاربرد درمانی دارد، ولی به علت دارا بودن اثرات مخدر و نیز بروز وابستگی از منظر کاربردی همچنان دارای محدودیت­های تجویزی است که نیاز به سنجیدن مزایا و معایب استفاده این فرآورده توسط پزشک معالج دارد.

یاسمین زرد

یاسمین زرد یا گیاه “Gelsemium sempervirens” گیاهی است که به صورت سنتی برای درمان دردهای نورالژیک تری ژمینال و میگرن مورد استفاده قرار می­گرفته است. ترکیب عمده­ ی ریشه­ ی گیاه که مورد استفاده است، نوعی آلکالویید به نام “Gelsemine” و مشتقات آن است ولی این گیاه سمی بوده و باید در مقدار پایین و تحت نظر متخصص مورد استفاده قرار گیرد.

علایم اولیه­ ی زونا شامل سردرد، تب، لرز خفیف و احساس بدحالی و کسلی است. به دنبال علایم اولیه، فرد دچار احساس درد سوزش و افزایش حساسیت پوستی در ناحیه­ ای می­شود که اعصاب محیط آن قبلاً از سوی ویروس آلوده شده اما دوباره ویروس در آن ناحیه فعال شده و در حال تکثیر است. شدت درد ناشی از زونا از خفیف تا بسیار شدید متغیر است.

برچسب ها
به اشتراک بگذارید


دیدگاه کاربران

پاسخی بگذارید

ارسال دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *