دانشمندان هلندی طی تحقیقاتی اظهار داشتند: از علائم اولیه خطر سکته مغزی می تواند از دست دادن حافظه در سنین بالا باشد.
با بیشتر شدن سن، در حافظه نیز تغییراتی بوجود می اید؛ البته این موضوع هیچ ارتباطی به آلزایمر ندارد در این بحث فقط راجع اشخاصی صحبت میکنیم که حافظه آنها ضعیف میشود.
این تیم از دانشمندان هلندی دانشگاه روتردام در مورد کم شدن حافظه در سنین بالا تحقیقاتشان اینگونه گفتند: در برخی مواقع کم شدن حافظه در سنین به مراتب بالا میتواند خطر ابتلا به سکته مغزی را افزایش دهد.
این تیم تحقیقاتی به مدت ۱۰ سال، ۱۰ هزار زن و مرد بیش از ۵۵ ساله را تحت نظر گرفتند و عملکرد شناختی و از دست دادن حافظه آنها را مورد ارزیابی و مطالعه قرار دادند.
در این آزمایش پارامترهای جنس، سن، فشار خون بالا، وزن، سیگار کشیدن،زندگی حرفهای، وضعیت اجتماعی و اقتصادی نیز مد نظر واقع شدو موارد سکته مغزی شناخته شدند.
نتایج حاکی از این بود : زمانی که حافظه مکرراً دچار لغزش فراموشی میشود، خطر ابتلا به رنج و درد سکته مغزی را حدود ۲۰ درصد افزایش میدهد؛ این ارزیابی نسبت به افرادی مقایسه شد که فراموشی ندارند.
البته این بدین معنی نیست که چنین اتفاقی بطور حتم و سیستماتیک میافتد بلکه باید تمام عوامل را در نظر داشت؛ در حال حاضر فرض بر این است که در چنین شرایطی جریان خون در مغز کاهش پیدا میکند و به طبع این اتفاق می تواند مسبب عواملی من جمله سکته مغزی باشد..
بهترین مطالب آموزشی و اخبار حوزه بهداشت ، سلامت و پزشکی را با ما دنبال کنید.
شیوع بیماری ناشناخته گوارشی؛ آنچه باید بدانیم در روزهای اخیر، خبر شیوع یک بیماری ناشناخته…
اگر قصد انجام جراحی زیبایی سینه را داشته باشید، احتمالاً نام پروتز پکسی به گوشتان…
وقتی هوا آلوده است برای سلامتی خود چه کنیم؟ آلودگی هوا یکی از بزرگترین چالشهای…
برنامه غذایی بدنسازی بدنسازی ورزشی است که بر ساخت عضلات بدن از طریق وزنه زدن…
آگاهی از عوامل زمینه ساز بیماریهای قلبی برای زنان بسیار اهمیت دارد، زیرا با درک…
هر روزه تعداد کثیری از موجودات زنده، که برای بقاء در محیط به رقابت مشغولند،…