میلیونها سال پیش اجداد ما بر روی میوه غنی از قند متکی بودند . نه تنها مواد مغذی آنها مقدار زیادی انرژی را به آنها عرضه می کرد ، بلکه در ذخیره سازی چربی نیز کمکشان می کرد – چیزی که می توانست تفاوت بین زندگی و مرگ در دوران سختی باشد . کسانی که قند به مقدار کافی جذب نکردند ، انرژی کافی و گنجایش فیزیکی برای مبارزه و تولید مثل را نداشتند و بنابراین قادر به انتقال ژنهایشان نبودند.
در نتیجه، مغز انسان یک مکانیسم جالب برای ادامه دادن و رنده ماندن ایجاد کرد : یک میل و اشتها ناپایدار برای شیرینی ها . متأسفانه ، در حال حاضر این تکامل اغلب باعث آسیب میشود تا کمک به انسان . بسیاری از مردم ، مخصوصا در ایالات متحده آمریکا ، شکر بسیار بیشتری نسبت به مقدار مورد نیاز برای بقای خود مصرف می کنند . در حالی که افزایش وزن و پوسیده شدن دندان ها ممکن است واضح ترین عواقب مصرف بیش از حد قند و مواد قندی باشد ، بسیاری اثرات “پنهان” دیگر مصرف بیش از حد مواد شیرین نیز وجود دارد که اثرات محلک تری دارند .
هنگامی که قند مصرف می شود ، وارد جریان خون می شود و باعث بالا رفتن قند خون می شود و اثرات نامطلوب بر مهم ترین ارگان حیاتی بدن ما دارد : قلب . محققان در یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ که در مجله انجمن قلب آمریکا منتشر شد، مقدار زیاد قند ، به خصوص گلوکز ، قلب را تحت فشار قرار می دهد و عملکرد عضلات قلب را کاهش می دهد . کلینیک کلیولند گزارش داد که اگر این امر به مدت طولانی در قلب رخ دهد ، در نهایت منجر به نارسایی قلبی می شود .
به گزارش مجله سلامت زنان : “مقادیر فراوانی از فروکتوز، نوع دیگری از قند که معمولا در غذای مصنوعی شیرین دیده می شود، باعث کاهش سطح کلسترول خوب در خون می شود . این پروسه می تواند باعث تولید یک نوع خاص از چربی شناخته شده به عنوان تری گلیسیرید شود ، که وقتی کی این ماده از کبد به شریان های قلب منتقل می شود خطر ابتلا به حمله قلبی یا سکته را افزایش می دهد .
یک مطالعه که در سال ۲۰۰۲ در دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس انجام شد ، یک رابطه ترسناک بین مصرف بیش از حد قند و سلامت مغز را مورد بررسی قرار داد . این تحقیق نشان داد که رژیم غذایی با قند بالا، بر پلاستیک های عصبی و رفتاری مرتبط با یک ماده شیمیایی شناخته شده به نام فاکتور نوروپاتی (BDNF) مغز تاثیر منفی گذاشت . این پدیده باعث کاهش عملکرد و توانایی موثر مغز در ایجاد و ذخیره خاطرات و اطلاعات جدید می شود . تحقیقات دیگر همچنین سطح پایین این مواد شیمیایی را به افسردگی و زوال عقل مرتبط کرده است .
کلیه ها نقش مهمی در فیلتر کردن خون ما ایفا می کنند ، بنابراین سطح بالای قند خون می تواند باعث ایجاد کار بیش از حد و آسیب های بعدی شود . مقدار بالای قند خون یکی از عوامل اصلی برای مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ است . سالهاست که فیلتراسیون شکر بیش از حد در خون به طور جدی عملکرد کلیه را به خطر می اندازد و ممکن است منجر به نشت مواد زائد در بدن شود .
طبق آخرین گزارش انجمن دیابت آمریکا، نتیجه کلی کاهش عملکرد کلیه بیماری کلیوی است . اگر درمان نشود، کلیه به طور کامل از کار خواهد افتاد . افراد مبتلا به نارسایی کلیه باید یک پیوند عضو دریافت کرده یا خون خود را با استفاده از دستگاه از طریق دیالیز فیلتر کنند .
شیوع بیماری ناشناخته گوارشی؛ آنچه باید بدانیم در روزهای اخیر، خبر شیوع یک بیماری ناشناخته…
اگر قصد انجام جراحی زیبایی سینه را داشته باشید، احتمالاً نام پروتز پکسی به گوشتان…
وقتی هوا آلوده است برای سلامتی خود چه کنیم؟ آلودگی هوا یکی از بزرگترین چالشهای…
برنامه غذایی بدنسازی بدنسازی ورزشی است که بر ساخت عضلات بدن از طریق وزنه زدن…
آگاهی از عوامل زمینه ساز بیماریهای قلبی برای زنان بسیار اهمیت دارد، زیرا با درک…
هر روزه تعداد کثیری از موجودات زنده، که برای بقاء در محیط به رقابت مشغولند،…