#


مسائل هفته بیست و نهم بارداری

مسائل هفته بیست و نهم بارداری
12 مارس 2017 بدون نظر 1061 بازدید

مسائل هفته بیست و نهم بارداری

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

هفته بیست و نهم بارداری برای مادران و جنین چگونه است

هفته بیست و نهم بارداری برای جنین شامل چه تغییرات و رشد و نموی است، با خواندن این مطلب به پاسخ سوالات خود برسید.

بی تابی مادران درک شدنی است

هفته بیست و نهم یعنی فرد شش ماه و نیم از دوره بارداری اش را پشت سر گذاشته . با وجود انکه جنین تا این مرحله برای زنده ماندن در محیط بیرون رحم به اندازه کافی رشد کرده، تولد زود هنگام نمی تواند به دور از مشکلات باشد.

به هر صورت همان طور که اشاره کردیم بسیاری از زنان باردار در این مرحله از بارداری دچار بی تابی ، بی قراری و کم حوصلگی می شوند و از این احساسات درک پذیر بوده و کاملا طبیعی است. بنابراین به هیچ وجه جای نگرانی وجود ندارد. سوال این است که چرا زنان دستخوش بی قراری و کلافگی می شوند و خواهان رهایی از این وضعیت هستند؟ پاسخ این است که صرف نظر از هیجان های مرتبط با زایمان، عوارض بارداری نیز امکان پذیر است.

برای مثال در این زمینه می توان به سنگینی ازارنده، رخوت و ایستایی، محدودشدن، تورم دست و پا، بد خوابی ،درد های شکمی ، واریس پا و… اشاره کرد که مجموعه این شرایط سبب می شود فرد ارزومند رهایی از این وضعیت شود. برای اینکه نومادر از اسیب این فشار روحی رهایی یابد، توصیه من این است که فرد توجهاتشر را از بارداری و بچه دور کند و با پرداختن به علایق شخصی ، تا حد امکان از گزند بی تابی و بی قراری رهایی یابد.

تغییرات جسمی

از دیگر عوارضبارداری در این مرحله اینکه ممکن است زن باردار درد سیاتیکی شود که این مسئله نیز ناشی از رشد جنین و بزرگ شدن رحم است. این تحولات بر روی عصب سیاتیک اثر گذاشته ، سبب می شود فرد در این ناحیه باسن و پا درد را حس کند که بهترین راه مهار این درد نشستن است. به علاوه زن می تواند با کمپرس گرم نیز درد این نواحی را بر طرف کند. لازم به ذکر است که این درد مستمر نیست ، بلکه تابع وضعیت جنین است و در برخی از موارد پس از مدتی خود به خود بر طرف می شود . برای رفع این ناراحتی باپزشک خود نیز مشورت کنید.
پاسخ به این پرسش های زیر نیز در این زمینه سودمند است:
۱٫بطور کلی احساس شما در این مرحله چیست؟ کدام عارضه درشما نمود بیشتری دارد؟
۲٫ایابه درد سیاتیک نیز دچار شده ام؟ برای رفع ان چه اقداماتی کرده ام؟
۳٫ روال افزایش وزنم تاکنون چگونه بوده است؟ ایا از رژیم غذایی مناسب و مغذی برخوردارم؟
۴٫ ایا به اندازه کافی استراحت می کنم؟ ایا در این مورد به نیازهای بدنم توجه می کنم؟

کیفیت روحی

خوب می دانیم که بسیاری از زنان زمانی که به این مرحله از بارداری می رسند، مایل اند که هر چه زودتر از این وضعیت رهایی یابند؛ چون هم عوارض بارداری کلافه کننده می شود و هم این کخ هیجان های فرد زیاد است . از طرف دیگر، در بی قراری وبی تابی فرد عامل مهم دیگری نیز نقش دارد و ان چگونگیتعامل با دیگران است؛ این مسئله از یک سو ناشی از کنجکاوی های افراطی دوستان واشنایان زن باردار است و از سوی دیگر، خود زن است که سبب تشدید این اسیب می شود.

برای مثال از انجایی که بارداری یکی از مهم ترین وقایع زندگی زن است، این نکته سبب می شود فرد به هر کس که می رسد درباره این موضوع صحبت کند؛ در حالی که بارداری ممکن است برای همه مهم نباشد و چون زن با واکنش سرد مخطب مواجه می شود، از هیجان ها و ذوق زدگی او کاسته شود که پیامد ان سرماخوردگی بیشتر از وضع کنونی است. پس بیهوده با خیال پردازیو تمرکز ذهنی این مسئله را بزرگ نکنید.

تغییرات جنین در این هفته

الف) اکنون مغز کودک دارای این قدرت است که عمل تنفس را کنترل و حرارت بدنش را تنظیم کند.
ب)به سبب جمع شدن چربی بیشتر در زیر پوست ، پوست جنین صاف تر می شود.
ج) حواس چشایی،بویایی، شنوایی، بینایی جنین شما بهبود می یابد.
د) جنین اینک مژه دارد.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
برچسب ها
به اشتراک بگذارید


دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *