هفت باور غلط شایعی که در مورد سرطان وجود دارد
هفت باور غلط شایعی که در مورد سرطان وجود دارد
اطلاعاتی که در مورد سرطان وجود دارد اگر درست باشد بسیار ارزشمند می باشند، زیرا هر چقدر بیشتر درباره آن اطلاع داشته باشیم، بیشتر می توانیم این بیماری را از خود دور کنیم.
به گزارش ازمن بپرس، با این که چندین سال است از پیدایش بیماری سرطان می گذرد، ولی همچنان ابهاماتی در خصوص آن وجود دارد، تا جایی که اعتقادها و باورهای غلط جایگزین حقایق و واقعیت ها در مورد سرطان شده اند.
باورهای اشتباهی که در مورد سرطان گفته می شود طبق گزارش هایی است که پزشکان سرتا سر دنیا به دست آورده اند:
عمل جراحی باعث پیشرفت سرطان می شود
وسیع تر شدن سرطان از راه خون و یا سیستم لنفاوی صورت می گیرد و عمل جراحی نمی تواند پتانسیل گسترش سرطان را افزایش دهد و حتی ممکن است که این بیماری را کاهش دهد.
احتمال ابتلا به سرطان در مغز با استفاده از تلفن های همراه
در واقع تلفن های همراه ممکن است که در برخی موارد باعث ایجاد تومورهای کمیاب در مغز شوند ولی این باور کلی که تلفن همراه باعث ابتلا به سرطان می شود درست نمی باشد.
سرطان سینه مخصوص خانم ها می باشد
طبق تحقیقاتی که در جامعه سرطان آمریکا انجام شده است نشان می دهد که دو هزار مرد در آمریکا سالانه با نتیجه مثبت آزمایش سرطان سینه خود رو به رو می شوند.
سرطان یک مبارزه است که شما مجبور به پیروزی هستید
تعداد زیادی از مردم سرطان را به عنوان یک جنگ تصور می کنند که بیمار قاطع و پایبند می باشد که در مقابله با آن پیروز شود. این چنین تصوراتی نسبت به سرطان باعث می شود که از نگاه به هدف های واقعی تر برای بهتر شدن کیفیت زندگی جلوگیری کند. اگر اهداف کوچکی را برای حفظ سلامت کلی مشخص کنید باعث می شود که به بهبود بیماری سرطان کمک کند و در اصل اهداف کوچک و معنی دار می تواند سیر بهبودی این بیماری را بهتر کند.
زمانی که سرطان به وجود می آید چیزی برای جلوگیری از آن وجود ندارد
نیمی از تمام سرطان ها را می توان از راه انتخاب درست یک روش زندگی سالم نظیر ورزش، رژیم غذایی و دوری از سموم جلوگیری کرد. متخصصان توصیه می کنند که برای مدت کوتاهی هم که شده ورزش کنید و از عادات اشتباه غذا خوردن مانند قند اضافی و غذاهای پردازش شده شدیدا خودداری کنید.
داشتن یک ژن سرطان به معنی این است که شما مبتلا به سرطان می باشید
تعداد زیادی از افراد دارای یک جهش ژنتیکی مرتبط با افزایش خطر ابتلا به بیماری سرطان هستند، اما این بدین معنانیست که لزوما به این بیماری ابتلا پیدا خواهید کرد. تعدادی از ژن ها را می توان روشن و تعدادی از آن را می توان خاموش کرد و آن هم تنها با انجام اصول زندگی سالم مانند رعایت رژیم غذایی متعادل و ورزش صورت می گیرد.
رژیم های غذایی باعث بروز بیماری سرطان می شوند
تعدادی از افراد بر این تصورند که استفاده از برخی مواد غذایی خاص می تواند بیماری سرطان را درمان کند. در صورتی که هنوز هیچ شاهدی برای ثابت کردن این ادعا وجود ندارد. با این وجود مصرف تمامی میوه های مختلف، سبزیجات، غلات کامل، منابع پروتئینی سالم نظیر ماهی و حبوبات می تواند خطر ابتلا به بعضی از سرطان های خاص را کاهش دهد.
دیدگاهتان را بنویسید