#


طرز ایستادن

طرز ایستادن
6 مارس 2017 بدون نظر 1601 بازدید

طرز ایستادن

طرز ایستادن

طرز ایستادن : شانه های خمیده عضلات منقبض شده و حرکات ناگهانی و مضطرب ممکن است در سخنران چندان آشکار نباشد اما این ناآرامی تنش و عدم اعتماد به سرعت به مخاطب منتقل می شود.

اگر می خواهید مخاطبانتان احساس راحتی داشته باشند و به سخنرانی شما علاقمند شوند مطمئن شوید که حالت آرام و درست کردن خود را حفظ می کنید.به تریبون تکیه نداده و نچسبید.زیرا اگر تعادل شما به تریبون بستگی داشته باشد و از انتقال وزن تان از یک پا به پای دیگر جلوگیری کنید ممکن است تعادل خود را از دست بدهید.

محل استقرار

اغلب سخنرانان تازه کار خودشان را پشت تریبون گیر می اندازند و از آن به عنوان یک مانع روانشناختی بین خود و مخاطبان استفاده می کنند.نیازی به گفتن نیست که انجام این کار به برقراری ارتباط با مخاطبان یا حفظ توجه آن ها به پیام کمکی نمی کند.

حتی اگر معمولا از پشت تریبون صحبت می کنید بهتر است که گاهی دور از آن قدم بزنید.حرکت به سمت مخاطبان نشانه اعتماد و انعطاف پذیری است دیگر اینکه حرکت یک راه مهم برای ایجاد عبوری واضح از یک موضوع به موضوع دیگر است و به گوینده اجازه می دهد به سرعت توجه مخاطبان را دوباره جلب کند.

حرکت دست ها

وقتی روی صحنه هستید مراقب استفاده از آن دسته از حرکات دست باشید که می تواند اضطراب را نمایان کند.برای مثال از گره کردن ست ها به هم محکم گرفتن یادداشت ها بازی کردن با لباس یا مخفی کردن دست ها در جیب خودداری کنید.حتی اگر عصبی هستید تلاش کنید در حین صحبت کردن دست های خود را آرام در کنار بدن خود نگه دارید.این کار به شما کمک می کند تا حالت آرامش صمیمیت و انعطاف پذیری خود را منتقل کنید.

حالات چهره

زمانی که با مخاطبان خود ارتباط برقرار می کنید و مورد تحسین آن ها قرار می گیرید هیچ چیز موثرتر از یک لبخند واقعی نیست.شما باید به عنوان یک سخنران اولین کسی باشید که علاقه و توجه خود را به مخاطب نشان می دهید و بهترین راه برای این امر لبخند زدن و نگاه کردن به مخاطبان در حین صحبت کردن است.

آرینا نیکیتینا خودیاری
سخنرانی موفق
هفت گام به سوی موفقیت

برچسب ها
به اشتراک بگذارید


دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *