پراکندگی آسم و انواع آلرژی در طی دهه های اخیر در کل دنیا بیشتر شده و بر اساس یک مطالعه جدید که صورت گرفته است یکی از عوامل تاثیر گذار در این مسئله را استفاده از بعضی از داروها می داند.
به گزارش ازمن بپرس ، این مطالعه که جدیدا منتشر شده است ارتباط میان مصرف داروهای کاهنده اسید معده و انواع آنتی بیوتیک ها در زمان نوزادی را با ابتلا به بیماری های آلرژیک مانند آسم در زمان کودکی نشان می دهد.
داروهای کاهش دهنده اسید معده از جمله رانیتیدین و لانزوپرازول به صورت معمول تجویز شده و در دسترس می باشند و برای کمک به کم کردن مشکلات مربوط به اسیدیته معده از جمله ریفلاکس اسید معده و زخم معده به کار می برند. تقریبا هشت درصد از تمام کودکان دست کم یک نسخه از این داروها را گرفته اند.
بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO) تقریبا ۲۳۵میلیون نفر در کل دنیا به آسم مبتلا می باشند و این بیماری متداول ترین بیماری مزمن در بین کودکان می باشد. علاوه بر این این بیماری از اوایل دهه ۸۰میلادی در ایالت متحده افزایش بیش از ۶۰ درصدی داشته است.
طبق مطالعه انجام شده آنتی بیوتیک ها امکان ابتلا به آسم را بیش از دو برابر بیشتر می کند. در این مطالعه تقریبا ۸۰۰هزار کودک را مورد بررسی قرار دادند. متخصصان به این نتیجه رسیدند خطر ابتلا به هر نوع بیماری آلرژیک، به غیر از آلرژی به غذاهای دریایی، به خاطر دریافت داروهای مسدود کننده H2 یا مهارکننده پمپ پروتون (کاهش دهنده اسید معده) در زمان نوزادی بیشتر می شود. علاوه بر این دوز مصرفی این داروها هم دارای اهمیت می باشد به گونه ای که نوزادانی که بیش از ۶۰ روز از داروهای مهارکننده پمپ پروتون استفاده کرده بودند نسبت به نوزادانی که کمتر از ۶۰ روز از این دارو کسب کرده بودند، ۵۲ درصد بیشتر در معرض ابتلا به آسم قرار دارند.
نکته مهمی که در خصوص این نوع داروها وجود دارد این است که علاوه بر آلرژی های غذایی را تحت تاثیر قرار می دهند بلکه سایر آلرژی ها از جمله آسم، مشکلات پوستی، آلرژی های تنفسی و مربوط به بینی را هم تحریک می سازند.
بر اساس گزارش سی ان ان، با این که مطالعات بسیاری توسط متخصصان برای بررسی دقیق تر پروسه تاثیر این نوع داروها بر بیشتر شدن آلرژی ها مورد نیاز می باشد ولی توصیه می شود پزشکان در تجویز آن ها برای کودکان، حساسیت بیشتری داشته باشند و تغییراتی در طرز استفاده از آن ها به وجود بیاورند.
شیوع بیماری ناشناخته گوارشی؛ آنچه باید بدانیم در روزهای اخیر، خبر شیوع یک بیماری ناشناخته…
اگر قصد انجام جراحی زیبایی سینه را داشته باشید، احتمالاً نام پروتز پکسی به گوشتان…
وقتی هوا آلوده است برای سلامتی خود چه کنیم؟ آلودگی هوا یکی از بزرگترین چالشهای…
برنامه غذایی بدنسازی بدنسازی ورزشی است که بر ساخت عضلات بدن از طریق وزنه زدن…
آگاهی از عوامل زمینه ساز بیماریهای قلبی برای زنان بسیار اهمیت دارد، زیرا با درک…
هر روزه تعداد کثیری از موجودات زنده، که برای بقاء در محیط به رقابت مشغولند،…