دکتر علی اکبر حق دوست، معاون برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت با اشاره به این که الکترونیکی کردن خدمات و به کار بردن فناوری اطلاعات، به کیفیت، جامعیت، پوشش عادلانه خدمات و کم شدن هزینه ها کمک خواهد کرد، بیان کرد: با تدارکاتی که صورت گرفته است، کارهایی که در زمینه الکترونیکی کردن خدمات سلامت از چهار سال پیش شروع شده، در سال ۹۷به نتیجه می رسد.
به گزارش ازمن بپرس به نقل از وبدا، معاون برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت با اشاره به برپایی نشست مشترک وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار کرد: با اشاره به این که تصمیم دولت و وزارت بهداشت بر مدیریت منابع می باشد، داشتن اطلاعات به روز، به موقع، جامع و کامل که بتواند محل های هزینه ها را تشخیص دهد و مدیریت کند، به عنوان یک ضرورت از طرف دولت به دو وزارتخانه بهداشت و ارتباطات فرستاده شد.
دکتر علی اکبر حق دوست در ادامه افزود: میان وزارت بهداشت و وزارت ارتباطات حوزه های همکاری خوبی می باشد، از جمله این که وزارت ارتباطات قادر است دسترسی ما را به دیتا بانک های دیگر معاونت ها و وزارتخانه هایی که داده های مربوط به حوزه سلامت دارند، مهیا و تسهیل کند و در فراهم سازی نیروهای تخصصی انسانی هم کمک کند.
وی در این مورد گفته است: در وزارت بهداشت و وزارت ارتباطات، برخی از قوانین و مقررات دست و پا گیر می باشد که با گفت و شنودهایی که انجام شده است، نقاطی شناسایی شد، تا تسهیلاتی در حوزه قوانین و مقررات و دسترسی ها به وجود آمده و علاوه بر این استارت آپ هایی در این زمینه راه اندازی گردد.
معاون برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت ادامه داد: به نظر می رسد با تدارکاتی که صورت گرفته است، کارهای که در زمینه الکترونیکی کردن خدمات سلامت از چهار سال پیش شروع شده است، در سال ۹۷به نتیجه برسد و سال۹۷ سال به یاد ماندنی در این زمینه می باشد.
حق دوست در مورد قول هایی که از طرف وزارت ارتباطات داده شد، بیان کرده است: وزیر ارتباطات در زمینه دسترسی ها، بیمه تکمیلی، تامین نیروی انسانی متخصص، دیتا بانک ها و شغل های جدیدی که می تواند در زمینه سلامت در ارتباط با IT به وجود می آید، قول همکاری داد و قرار است گروه مشترکی از دو وزارت خانه نقشه راه به دست بیاورند.
معاون برنامهریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت در مورد تاثیر خدمات الکترونیک در نظام سلامت اظهار داشت: الکترونیکی کردن خدمات و به کار بردن فناوری اطلاعات، به کیفیت، جامعیت و پوشش عادلانه خدمات و کم شدن هزینه ها کمک خواهد کرد و در حقیقت پلی است که فاصله مناطق محروم با مرکزهای استان ها را کم می کند و ضمن این که کیفیت خدمات بیشتر خواهد شد، سرعت منتقل کردن اطلاعات و خدمات ارتقا داشته و هزینه ها کاهش می یابد که ما در هر چهار بعد پیشرفت های خوبی داشته ایم.
شیوع بیماری ناشناخته گوارشی؛ آنچه باید بدانیم در روزهای اخیر، خبر شیوع یک بیماری ناشناخته…
اگر قصد انجام جراحی زیبایی سینه را داشته باشید، احتمالاً نام پروتز پکسی به گوشتان…
وقتی هوا آلوده است برای سلامتی خود چه کنیم؟ آلودگی هوا یکی از بزرگترین چالشهای…
برنامه غذایی بدنسازی بدنسازی ورزشی است که بر ساخت عضلات بدن از طریق وزنه زدن…
آگاهی از عوامل زمینه ساز بیماریهای قلبی برای زنان بسیار اهمیت دارد، زیرا با درک…
هر روزه تعداد کثیری از موجودات زنده، که برای بقاء در محیط به رقابت مشغولند،…