معاون بهداشت ، درمان و توانبخشی هلال احمر جناب آقای حسن صفاریه می گوید: باید به علائمی که باعث اختلال در عملکرد سیستم های قلبی ، تنفسی و گوارشی همراه با ضعف ، عدم تحرک ، بی حالی و مشکلات بلع می شود باید به آن توجه کرد چون امکان دارد که علائمی از بیماری های عصبی – عضلانی باشد.
به گزارش از من بپرس ، حسن صفاریه در مورد انواع میوپاتی افزود: بیماری میوپاتی شامل طیف گسترده ای از انواع مختلف با نشانه های تیپیک در هر گروه وجود دارند که به عنوان دسته قابل توجهی از بیماری های حرکتی در آن ها به عضلات آسیب می رسد.
آقای صفاریه درباره ی دو نوع اصلی وراثتی و اکتسابی میوپاتی اعلام کرد: نوع وراثتی میوپاتی معمولاً دیستروفی های عضلانی مثل دوشن و بکر را در اختیار خود قرار می دهد. عمما این بیماری در انتهای کودکی و نوجوانی آشکار می شود و باعلائمی چون احساس خستگی ، عدم تمایل به فعالیت های حرکتی ، ضعف در عضلات و برخی مواقع با نشانه های گوارشی و تنفسی در بدن ظاهر می شود ، و بعد از اینکه معاینات عصبی و فیزیکی به طور دقیق بر روی فرد انجام شد این بیماری تشخیص داده می شود.
همچنین معاون بهداشت ، درمان و توانبخشی هلال احمر می گوید: بیماری میوپاتی بیشتر از طریق وراثتی به وجود می آید. انواع اکتسابی این بیماری به خاطر وجود بعضی از بیماری های دیگر مانند دیابت ، اختلالات تیروئید ، اختلالات متابولیک و مسمومیت های دارویی در افراد به وجود می آید و علائمش را به شکل فلج دوره ای و از دست دادن توان حرکتی به طور اتفاقی نشان می دهد.
آقای صفاریه می گوید: این بیماری بیشتر در دهه سوم زندگی به وجود می آید و می توان آن را درمان کرد. برخی از این بیماران که به نوع اکتسابی میوپاتی مبتلا شده اند با اطلاعات خوبی که دارند می توانند درمان شان را با موفقیت پشت سر بگذارند ولی در نوع وراثتی آن به خاطر از دست دادن بخش زیادی از توان حرکتی فرد مبتلا شده و به وجود آمدن نشانه های ثانویه مفصلی دچار آسیب های جدی تری نیز می شوند.
همچنین اعلام کرد: نشانه های این بیماری تحلیل رفتن عضلات ، احساس درد در ساعتهای پایانی روز ، مشکلات ریوی ، خستگیهای عضلانی ، تغییر شکل در بافت اسکلتی به ویژه اندام تحتانی ، گرفتگیهای عضلانی ، مشکلات بلع و گفتار ، اختلال در سیستمهای قلب ، عروق و تنفس و غیره می باشد که باعث می شود فرد دچار مشکلات کار کردی و کاهش قابل توجه توانایی در انجام فعالیت های روزمره می شود.
در پایان نیز اعلام کرد: که اگر این علائم در افراد نوجوان بروز کرد باید به طور جدی به آن توجه کرد و در حال حاضر مرکز های جامع توانبخشی هلال احمر آماده هستند تا به مردم در حیطه های فیزیوتراپی ، گفتار درمانی ، تغذیه ، خدمات روانشناسی ، کاردرمانی ، آب درمانی و ارتوپدی فنی خدمت رسانی کنند.
شیوع بیماری ناشناخته گوارشی؛ آنچه باید بدانیم در روزهای اخیر، خبر شیوع یک بیماری ناشناخته…
اگر قصد انجام جراحی زیبایی سینه را داشته باشید، احتمالاً نام پروتز پکسی به گوشتان…
وقتی هوا آلوده است برای سلامتی خود چه کنیم؟ آلودگی هوا یکی از بزرگترین چالشهای…
برنامه غذایی بدنسازی بدنسازی ورزشی است که بر ساخت عضلات بدن از طریق وزنه زدن…
آگاهی از عوامل زمینه ساز بیماریهای قلبی برای زنان بسیار اهمیت دارد، زیرا با درک…
هر روزه تعداد کثیری از موجودات زنده، که برای بقاء در محیط به رقابت مشغولند،…