حذف وعده های غذایی چه عوارضی را به همراه دارد

حذف وعده های غذایی چه عوارضی را به همراه دارد

به گزارش ازمن بپرس، دریافت نکردن هر یک از وعده های غذایی علاوه بر این که به کاهش وزن کمکی نمی کند، بلکه یکی از عوارض آن، باعث بروز چاقی مخصوصا در قسمت شکم می شود.

بر اساس گزارش healthyfoodteam حتی عدم دریافت وعده شام، به هر علتی که می خواهد باشد، نتایج خوبی را به همراه ندارد که عبارت اند از:

بی نظمی قاعدگی

خانم هایی که به صورت منظم از وعده های غذایی به ویژه صبحانه صرف نظر می کنند نسبت به سایر افراد بیشتر در معرض بی نظمی های قاعدگی قرار می گیرند. پژوهشگران بر این اعتقادند که چنین اشخاصی علاوه بر سندرم قبل از قاعدگی از مشکل یبوست هم رنج می برند.

احساس گرسنگی دائم

هنگامی که از وعده های غذایی صرف نظر می کنید معده تان سیگنال هایی را به مغز ارسال می کند و خبر از خالی بودن می دهد. در نهایت از همان آغاز روز حس گرسنگی در بدن تان صورت می گیرد و باقی خواهد ماند. کسانی که صبحانه نمی خورند در اصل بیشتر در معرض تغذیه ناسالم قرار می گیرند.

پرخوری

بر اساس تحقیقات به دست آمده نشان می دهد که اگر در زمان مناسب بهمقدار کافی صبحانه بخورید در ادامه روز پرخوری نخواهید کرد، چون صبحانه نخستین وعده پس از بیدار شدن از خواب می باشد. به همین دلیل حذف صبحانه مدت زمان گرسنگی از شب قبل را بیشتر می کند، میزان قند خون را کاهش می دهد و ترشح انسولین با مشکل روبه رو می شود، وقتی انسولین افزایش یابد اسیدهای چرب بیشتری را در بدن ذخیره خواهد کرد. درنهایت احساس خستگی در اواسط روز به سراغ تان می آید.

از بین رفتن تعادل هورمونی

خودداری از هر یک از وعده های غذایی، باعث افزایش هورمون کورتیزول در بدن می شود. این هورمون موجب افزایش اضطراب و استرس می شود. در این بین عدم تعادل هورمون انسولین در بدن هم، سبب نوسانات قندخون و بی ثباتی آن می شود.

مشکلات گوارشی

با پرهیز از هر یک از وعده های غذایی، بدن مواد مورد نیاز برای تامین انرژی و فعالیت را به دست نمی آورد. استفاده از سه وعده غذایی اصلی و دو میان وعده در طول روز برای کارکرد درست متابولیسم و دستگاه گوارش بدن لازم می باشد.

افزایش چربی در بدن

عدم استفاده از وعده های غذاهایی سبب می شود که بدن برای پیشگیری از کمبودهای تغذیه ای جای این که چربی های بدن را مصرف کند آن ها را ذخیره کند نه مصرف. این روش، باعث افزایش چاقی و مخصوصا چاقی در قسمت شکم می شود که این خطری برای ابتلا به سندرم متابولیک، سکته مغزی، بیماری های قلبی و دیابت می باشد.

تحلیل رفتن بدن

نخوردن وعده های غذایی باعث کند شدن متابولیسم بدن می شود و بیشتر احساس خستگی و کج خلقی می کنید. نتایجی که از تحقیقات به دست آمده است نشان می دهد که بزرگسالانی که صبحانه کامل میل می کنند نسبت به سایر افراد اخلاق شان بهتر و مثبت تر می باشد.

از من بپرس 2

Recent Posts

بهترین ویتامین برای پوست: راز داشتن پوستی سالم و درخشان

پوست، به عنوان بزرگ‌ترین عضو بدن، نقش مهمی در حفاظت از بدن و بازتاب زیبایی…

4 ماه ago

نشانه‌های اضطراب: راهنمای جامع برای شناخت و مدیریت آن

اضطراب یکی از شایع‌ترین مسائل روانی است که افراد در سراسر جهان با آن دست‌وپنجه…

4 ماه ago

افزایش وزن کودکان: راهنمای کامل و کاربردی

کودکان در حال رشد نیازمند تغذیه‌ای مناسب برای حمایت از سلامت جسمی و روانی خود…

4 ماه ago

تست بارداری در خانه: راهنمای کامل برای انجام دقیق و مؤثر

آگاهی از بارداری یکی از موضوعات مهمی است که بسیاری از زنان در مقاطع مختلف…

4 ماه ago

ماسک روشن کننده پوست: راهنمای کامل و کاربردی

پوست روشن و شفاف همواره یکی از اصلی‌ترین اهداف در مراقبت‌های زیبایی بوده است. با…

4 ماه ago

تب در کودکان: علل، علائم و روش‌های درمان

تب در کودکان یکی از نگرانی‌های شایع والدین است که می‌تواند به دلایل مختلفی ایجاد…

4 ماه ago