زمانی که فردی احساس گرسنگی می کند زنگ هشداری است که نشان می دهد بدن نیاز به تامین سوخت دارد ولی در بسیاری از افراد حتی با وجود خوردن حجم کافی مواد غذایی باز هم میل به خوردن غذا دارند.
به گزارش ازمن بپرس، اگر فردی اشتهای زیادی برای خوردن غذا و میل به پرخوری دارد می تواند ناشی از نوع مواد غذایی استفاده شده، برنامه های غذایی، طرز خوردن و سایر عوامل دیگر می باشد.
قرص هایی که برای کاهش وزن هستند مدعی از بین بردن اشتها می باشند ولی تاثیر آن ها به طور قطعی نمی باشد و بسیاری از آن ها دارای عوارض خطرناکی می باشند.
در این مطلب بعضی از روش های طبیعی و بی خطری که می تواند میزان اشتها را کاهش دهد را شرح می دهیم. با انجام این کارها می توانید به طور سالم در مقابل احساس گرسنگی بایستید.
همه ی غذاها به طور یکسانی نمی توانند که احساس گرسنگی را بر طرف کنند. پروتئین ها و چربی ها در مقایسه با کربوهیدرات ها می توانند در کاهش احساس گرسنگی عملکرد بهتری را از خود نشان دهند.
فیبر مانند سایر مواد غذایی دیگر تجزیه نمی شود و به همین خاطر است که در بدن برای مدت بیشتری باقی می ماند. این خاصیتی که فیبر دارد باعث می شود که سرعت هضم آن را کاهش دهد و شخص مدت زمان بیشتری را در طی روز احساس سیری کند.
بر اساس بررسی های انجام شده نشان می دهد که فیبر قادر است که عامل از بین برنده تاثیر گذاری برای اشتها باشد. علاوه بر این اگر از رژیم های غذایی با فیبر بالا استفاده کنید می توانید میزان چاقی را کاهش دهید.
اگر قبل از خوردن غذا یک لیوان بزرگ پر از آب بنوشید باعث می شود که در زمان خوردن غذا احساس سیری کنید و بعد از این که غذای تان را میل کردید کمتر احساس گرسنگی خواهید کرد.
همین طور نتایجی که یک آزمایش بر روی اشتهای پنجاه زن مبتلا به چاقی نشان می دهد که کسانی که برای مدت هشت هفته هر روز به مقدار یک و نیم لیتر آب مصرف کنند باعث می شود که کمتر احساس گرسنگی کنند و وزن شان کاهش می یابد.
معنی رژیم گرفتن این نیست که خودتان را گرسنه نگه دارید. بعضی از خوراکی ها هستند که با این که سرشار از مواد مغذی و انرژی هستند ولی میزان کالری آن ها بسیار پایین می باشد. از جمله این خوراکی ها می توان میوه ها، سبزیجات و غلات را نام برد و اگر از آن ها به مقدار زیادی استفاده کنید باعث می شود که احساس سیری تان را افزایش دهد و به همین دلیل میل به خوردن خوراکی های ناسالم را کاهش می دهد.
یکی دیگر از راه های موثری که می تواند باعث کاهش اشتها شود ورزش کردن می باشد. طبق ننتایج به دست آمده از یک تحقیق نشان می دهد که هورمون های اشتها بعد از ورزش کردن ترشح کمتری پیدا می کنند.
طبق مطالعاتی که انجا شده است نشان می دهد که استرس با بالا رفتن میل به غذا خوردن و خوراکی های ناسالم و غیر مفید مرتبط می باشد.
اصلی ترین عامل در انتخاب نوع مواد خوراکی و زمان صرف غذا مغز می باشد. چنانچه فرد در زمان خوردن غذا توجهش را به جای تلویزیون به غذا خوردن جلب کند باعث می شود که مقدار غذایی که میل می کند کاهش یابد.
شیوع بیماری ناشناخته گوارشی؛ آنچه باید بدانیم در روزهای اخیر، خبر شیوع یک بیماری ناشناخته…
اگر قصد انجام جراحی زیبایی سینه را داشته باشید، احتمالاً نام پروتز پکسی به گوشتان…
وقتی هوا آلوده است برای سلامتی خود چه کنیم؟ آلودگی هوا یکی از بزرگترین چالشهای…
برنامه غذایی بدنسازی بدنسازی ورزشی است که بر ساخت عضلات بدن از طریق وزنه زدن…
آگاهی از عوامل زمینه ساز بیماریهای قلبی برای زنان بسیار اهمیت دارد، زیرا با درک…
هر روزه تعداد کثیری از موجودات زنده، که برای بقاء در محیط به رقابت مشغولند،…