#


ورودی سرسرا

كليسا
7 مارس 2017 بدون نظر 2595 بازدید

ورودی سرسرا

ورودی سرسرا ، نگاه به سمت شرق و پله ها

ورودی سرسرا ،به سرعت می توان دریافت که در بالای فضای شکل دهی نمایی رو به رودخانه ، خود ساختمان به  عنوان دالان قدیمی برای ورودی عمومی متعادل خود عمل می کند.

یک جفت در براق در یک سمت فضای خالی مرکزی وجود دارد .

در کنار ساختمان L شکل دو طبقه که ارشیو ها و مناطق اداری پشت محل را در خود جای می دهد، اتاق های مطالعه و سایر امکانات امانت دادن کتاب مجموعه ای از پل های موجود در طبقه اول را اشغال می کند که فضای خالی را احاطه می کنند .

در شرق ، این پل ها با فضای جایگیری افراد و از غرب با دو ستون L شکل بسیار تنومند و بزرگ احاطه شده است.

برای کمک به تعیین فضای باغی دارای سایه تاریک که متمرکز بر چمنهای سبز باشد، ارایش کلی پنجره ای را به مقیاس شهر ایجاد می کند، روزنه و دریچه ای بزرگ که به داخل باز می شود.

در داخل این فضا هماهنگی دقیق حرکت از طریق نور و نما ادامه می یابد. در پشت تالار ورودی که تقریبا کامل به این فضا متصل شده است. نور از پنجره بزرگی در سطح بالاتر به پلکان اصلی می تابد.

پلکان یک پنجره است .پنجره، دریچه ای به ارتفاع در که رو به پله های هوایی باز می شود که همان پلکان است. در این ارایش سربالایی به نور و نما و منظره می رسد.

در این سفر ارام نور خیابان (با ریتم ها ی غیر قابل پیش بینی و نور غیره منتظره) تراکم فضایی و محوطه مرتبط امتیازی برای داشتن دریچه ای به سمت نور و فاصله عمیق است.

همان طور که «لکوربوزیه » توصیه می کند، چنین ترکیبی از پلکان پنجره بازدیدکننده را دعوت می کند از نرده های کشتی به سمت منظر و نما بالا برود.

این نمایی است که توصیه می شود، نمایی که فرد تشویق می شود به شکل لفظی ( دری وجود دارد که به سمت عرشه در بالای پلکان باز می شود ) و به لحاظ تصویری ( چشم به دنبال زندگی و نور پشت تاریکی مطلق ) وارد ان شود، قبل از اینکه برگردد و وارد تالار شود.

کتابخانه و امکانات مطالعه که فرد درک می کند، بالای این نما است.

در کنار پلکان با نشستن پشت به گستره ی بالای رودخانه و اب و اسمان ، اما در کنار نمای خیابان (مجموعه ای از مغازه و خانه های قدیمی تر تراس دار ) کتابداران محیط داخل را با ردیف کابینت ها و قفسه ها نظم داده اند.

در این اتاق (با وجود دوپنجره ، یکی که تمام شهر است و یکی که تمام جشم انداز است) تاریخچه شهر در کتب و تصاویر چاپی روایت می شوند کهنمایش ان ها با دیوار بلند خالی سازماندهی می شود که راهروی اصلی را از اتاق های اصلی مطالعه جدا می کند.

برچسب ها
به اشتراک بگذارید


دیدگاه کاربران

پاسخی بگذارید

ارسال دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *