اوقات خواب در اکثر اطفال در حدود یک سالگی تغییر می نماید . طفلی که در ساعت نه صبح میخوابید ، ممکن است از خواب صبح بعطورکلی امتناع نماید با بتدریج آنرا بتاخیر اندازد .اکر طفل نزدیک ظهر بخوابد ، موعد بعدی خواب بدون شک تا اواسط عصر بتأخیر خواهد افتاد و بالنتیجه طفل بعد از خوردن شام تمایلی برای خوابیدن نخواهد داشت . ممکن است طفل از خواب بعد از ظهر کاملا خودداری نماید . اوقات خواب طفل در این دوره کاملا متغیر است حتی ممکن است دو هفته بعد از آنکه از خواب ساعت نه صبح امتناع نمود مجددا بأن رجعت کند.
بنابراین در استنتاج و تفاوت عجله نکنید. با توجه باینکه این تغییرات موقتی و زودگذر است ، شما باید با این ناراحتیها ، حتی الامکان بهترین وجه ممکن ، بسازید . در مورد بعضی از بچههائیکه از خواب صبح امتناع میکنند ، برای آنکه نزدیک ظهر نخوابند ، میتوانید آنها را بهرحال در ساعتره صبح بتختواب ببرید ، مشروط بر اینکه خود این اطفال نیز بخواهند تا مدتی در رختخواب آرام و بی حرکت دراز بکشند و یا لااقل در آنجا بنشینند. خواباندن بعضی از بچه هایی که هنوز خواب بچشمان آنها نیامده است ، باعث عصبانیت شدید آنها میشود و در واقع کاری هم در این مورد نمیتوان انجام داد.
از مطالب این بحث، ابن سوء تفاهم برای شما ایجاد نشود که تمام اطفال بطور یکنواخت و در سن معینی ، خواب صبح را ترک میکنند زیرا یکی در حدود نه ماهگی آنرا ترک میکند ، در حالیکه دیگری ممکن است تا دو ماهی با اشتیاق کامل آنرا ادامه دهد .
هفته دوم بارداری هفته اول بارداری با تمام هیجاناتش گذشت و الان قصد داریم هفته…
بارداری دوران بارداری عمدتا 9 ماه به طول می انجامد اما پزشکان برای بررسی دقیق…
در پر تو فعالیت چشمگیر غدد پستانی و تغذیه کامل مادر، کودکی که از شیر…
از جمله مراحل زایمان در بیمارستان از شما معاینه لگن به عمل می آید، تا…
زایمان شما نه ماه بارداری را پشت سرگذاشتید و حالا لحظه ای که منتظرش بودید…