#


بدافزارهای اندرویدی

17 ژانویه 2019 بدون نظر 2523 بازدید

بدافزارهای اندرویدی

نام بدافزار برای همگان نام اشنایی است، در واقع همان نرم افزار مخرب است که بسیار رایج است. بدافزارهای اندروید با بدافزارهای ویندوز متفاوت است.برای مثال بدافزارهای اندرویدی کارهایی مانند بازکردن پنجره هایی بدون اراده ، کم شدن سرعت مرورگر رایانه ، نصب کردن نوار ابزار بدون اراده را انجام نمی دهند. اولین چیزی که باید بدانید این است که بدافزارهای اندرویدی با بدافزارهای موجود در رایانه شما فرق می کند و حتی کارکرد ان هم متفاوت است.

بدافزارهایی که در سیتم عامل اندروید وجود دارند هیچ  گاه خود را نشان نمی دهند و برای همین هم اطلاع از این که دستگاه شما الوده است بسیار سخت است. بیش تر مردم ممکن است خود این بدافزارها را نصب کنند و حتی متوجه ان ها هم نشوند. دلیل این اتفاق به خاطر این است که بدفزارها خود را در سیستم عامل مخفی میکنند و کاملا شبیه به نرم افزارهای عادی اند و می تواند از دید کاربر کاملا مخفی شود البته در پشت صحنه کارهای زیادی را انجام می دهند. از جمله کارهایی که بدافزارها انجام می دهند دزدیدن اطلاعات خصوصی افراد و فرستادن ان ها به جاهای دیگر است .

برای نمونه بدافزاری اخیرا پیدا شده است Skygofree نام گرفته است و قادر است تا ۴۸ دستور را انجام دهد توجه کنید بدافزار قادر است حتی از دور هم این دستورات را اجرا کند. حتی این بدافزارها می توانند میکروفون گوشی هوشمند شما را روشن کند و اطلاعات زیادی را سرقت کند.

بدافزارهای اندرویدی قادرند مشکل های زیادی را برای تلفن های هوشمند به وجود اورد. برای این که از این بدافزارها راحت شوید راه حل هایی وجود دارد و لازم نخواهد بود که گوشی تان را به کلی تعویض کنید.

بدافزار کشف شده جدید Mobstspy

جدیدا بدافزارهایی کشف شده اند که هم می تواند اطلاعات گوشی هوشمند شما را بدزدد و هم با بهره گیری از حملات فیشینگ می تواند به اطلاعات مربوط به حساب کاربران دست بایند.. بدافزارهای معرفی شده در قسمت های مختلف مثلا بازی ها می تواند خود را پنهان کند. در ۱۹۶ کشور این بدافزارها گوشی های اندروید را مورد حمله قرار داده است و قربانیان زیادی را داشته است .

بدافزار جدید Mobstspy نام گرفته است و قادر است با بهره گیری از حمله های فیشینگ به اطلاعات حساب کاربران دست پیدا کند. طراحی این بدافزار برای سایت های بسیار مهمی مثل گوگل بوده است که این کار را با نشان دادن صفحه های دورغینی مثل Login انجام می دهد. در این روش قدیمی اطلاعات کاربران در صفحه ها ذخیره می شود . کارکرد ان به صورتی است که در صفحه Login از شما می خواهد تا اطلاعات خود را مثل نام کاربری و پسورد را وارد کنید و بعد از این که ان ها را تایید کردید اطلاعات برای بدافزار ذخیره می شود و دوباره همان صفحه Login برای شما نشان داده می شود که بیان می کند اطلاعات شما اشتباه است. کسانی که در گول حساب های  کاربری دارند باید در دو مرحله حساب های خود را امن کنند وگرنه حساب های ان ها مورد حمله قرار خواهد گرفت.

بدافزار بیان شده می تواند مواردی را مثل تماس ها ، مخاطبان ، پیام ها و .. را ازگوشی فرد بردارد. هم چنین قادر است تا در فایل ها و پوشه های موجود در گوشی سرچ کند بدوم این که کاربر متوجه ان ها شود. در سال ۲۰۱۸ این بدافزارها در گوگل پلی وجود دارند و گوگل توانسته است پنج تا از ان ها را شناسایی کرده و ان ها را پاک کند.

برچسب ها
به اشتراک بگذارید


دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *