کتابخانه اثر آلتو ،کتابخانه عمومی سال 1965 در سیناژوکی یک عنصر از مجموعه شهری را شکل می دهد که به وسیله ی « آلتو » بین اوایل دهه 1950 واواخر دهه ی 1980 طراحی شد که شامل کلیسا ، تئاتر شهر ، دفاتر دولتی و تالار شهر بودند.
با قرار دادن میدان شهری رو به شمال ودر پشت ان مجموعه ای از درختان به سمت جنوب ، کنابخانه در نگاه اول چیزی بیش از یک مجموعه ی یک طبقه متعادل دیده نمی شود .
دیوارهای سفید، شکل خطی و پنجره های بزرگ چیزی را از توالی فضا و نور که با دقت هماهنگ شده اند کنار نمی گذارند. تنها به محض رسیدن به میزان اصلی اطلاعات در داخل است که فرد شروع می کند به درک این مطلب که چگونه نور طبیعی طراحی و زمینه های بعدی را ساختار بندی نموده که کاربران تجربه می کنند.
در این کتابخانه مجموعه ای از اتاق های مستطیلی معمولی با نور جانبی همراه با فضای بلندتر و درونی تر کتاب هایی ایجاد شده اند که سقف پیچیده ان ها نور را از پنجره های بلند سقف شمال و جنوب منتشر می کند .
با باز شدن به سمت جنوب از سالن ورودی این فضای بزرگ تر بادبزنی شکل محل اصلی امانت دادن در کتابخانه است که خوانندگان را در بین کتاب ها به سکلی نظارت شده و به سادگی جای داده است.
کارکنان کتابخانه به خوبی بر محل مطالعه کتب درمسیر کتاب ها در مرکز فضا به شکل شعاعی اشراف دارند.
هدف اطمینان از وجود حوزه های جستجوی اصلی است که به خوبی با نور روز روشن شوند حال شرایط جدی هرچه می خواهد باشد (حوزه های کوچک محیطی و مخزن مرکزی ) و نه پنجره و سطوحی در مجاورت ان ها وجود ندارد و ان ها خود منبعی از درخشش هستند نور خورشید کاملا کنار گذاشته نمی شود ، جنبه ای از این فضا بدون نمایی که محل را کمتر برای مطالعه نسبت به ویپوری تیره می سازد.
اندیشه های معماری هم همانند بسیاری از زمینه های دیگر دچار تغییر شده است و…
گرایش هایی بعد از دوران مدرن به وجود آمدند که نواقص اندیشه های مدرن را…
با عمیق نگریستن درسبک ایرانی اسلامی می توان به توجه معماران به سمت حیاط ها،…
این که نقش طراح دقیقا در پروژه چیست، شاید سوالی باشد که جنبه های زیادی…
زمینه گرایی پیوندی بین زمین و محیط زندگی است و یا به عبارت دیگر محیط…
اگر منزل شما دارای پذیرایی مستطیل شکل است بهتر است مواردی را در نظر بگیرید.…