#


ناخن مصنوعی

ناخن مصنوعی
6 فوریه 2017 بدون نظر 697 بازدید

ناخن مصنوعی

ناخن مصنوعی

ناخن‌های مصنوعی به ریشه ناخن صدمه می‌زنند. این صدمه می‌تواند فیزیکی یا شیمیایی باشد.

صدمه فیزیکی زمانی بروز می کند که ناخن مصنوعی روی ناخن اصلی گذاشته و یا از روی آن جدا می‌شود و باعث تغییر شکل صفحه ناخن می گردد.

آسیب‌ شیمیایی هم در اثر چسب ناخن رخ می دهد که علاوه بر بدشکلی ناخن، گاهی باعث از بین رفتن آن می‌شود.

جنس ناخن مصنوعی چه؟ اگر آن را  بکارند، بهتر نیست؟

بعضی از این ناخنها که در بازار به صورت آماده وجود دارند، از جنس پلاستیک هستند و بعضی دیگر را آرایشگر با خمیر خاصی می‌سازد که از نظر قوام مثل  طبیعی است. هر دوی این ناخنها آسیب‌رسان هستند، ولی مشکل اصلی چسب آن است.

چسب‌های صنعتی (قطره‌ای) علاوه بر اینکه به ساختمان ناخن آسیب‌ می‌زنند، گوشه‌ها و پوست اطراف آن را هم دچار مشکل پوسته‌پوسته‌شدن و حتی حساسیت‌های شدید، قرمزی، خارش و… می‌کنند و دیر هم کنده می‌شوند

حتی اگر چسب مخصوص آن را  هم استفاده شود؟

حتی چسب مخصوص ناخنهم به ریشه آنآسیب می‌رساند و می‌تواند آن را برای همیشه از بین ببرد. اگر هم از چسب قطره ای استفاده شود، وضعیت حادتر است و هم ریشه آن را و هم بستر ناخنها را آسیب می بینند.

 

اگر موقع کندن آن، بستر آن هم جدا شود، امکان دارد ناخن عفونت کند؟

در این موارد بسترآن در معرض هوا قرار می‌گیرد و ممکن است میکروب و هوا به آن راه یابد یا خشک شود، در این صورت طوری تغییر می‌کند که صفحه آن دیگر به آن نمی‌چسبد و ممکن است برای همیشه، شکل ناخن تغییر کند.

بنابراین باید حتما مدام آن را با پمادهای آنتی‌بیوتیک مانند جنتامایسین چرب کنند (تحت نظر پزشک) تا ترمیم کامل انجام شود. در مواردی هم که ناخن به دلیل حادثه‌ای کاملا از بسترش جدا می‌شود، همین روش باید انجام شود. گاهی هم خطی دائمی روی ناخن می‌افتد که هیچ کاری نمی‌توان برای آن انجام داد.

هیچ راهکاری برای استفاده ایمن از این ناخنها وجود ندارد؟

نه، مثل این می‌ماند که کسی بخواهد با چشم بسته وسط بزرگراه برود و دنبال راهی برای ایمن بودن باشد! ممکن است هیچ اتفاقی برایش نیفتد، ولی درصد آسیب جدی او بسیار زیاد است.

برچسب ها
به اشتراک بگذارید


دیدگاه کاربران

پاسخی بگذارید

ارسال دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *