Categories: سینمافیلم

پخش فیلم

پخش فیلم و نظارت بر بازار

پخش فیلم و نظارت بر بازار ، نظام تولید کارخانه ای در استودیو های هالیوود را اینس ابداع کرد، اما نحوه بهره برداری کامل و صحیح از آن را آدولف زوکر به هالیوود آموخت. در 1912 کمپاغنی زوکر _ فیموس پلیرز _ به بزرگترین شرکت فیلم جهان تبدیل شد.

شرکت فیموس پلیرز _ لاسکی

وی 5 سال پیش از آن 12 تهیه کننده و یک پخش کننده یعنی پرامونت را در هم ادغام کرد تا شرکت فیموس پلیرز _ لاسکی را تشکیل دهد. در سال 1917 تازه تأسیس او از وجود ستارگانی هم چون مری پیکفورد، داگلاس فربنکس، گلوریا سوانسون، پالین فردریک و بلانش سوئیت بهره می برد.

دو سال بعد ، حدوداَ زمانی که پیکفورد و فربنکس به قصد تشکیل یونایتد آرتیستز استودیوی او را ترک کردند، یک چهارم از سینماهای ایالات متحده به طور مرتب فیلم های شرکت فیموس پلیرز را نمایش می داد. در این زمان فیموس پلیرز شروع به ذخیره کامل سینماهای طرف قرار داد برای تولید سالانه خود کرد که بالغ بر 50 تا 100 فیلم بلند بود.

بنابراین صاحب سینمایی که می خواست فیلم های مری پیکفورد را نمایش دهد، مجبور بود فیلم های ستاره های نه چندان مشهور فیموس پلیرز را نیز به نمایش بگذارد. فیموس پلیرز نیز از ذخیره تضمینی سینماها برای آزمایش و ارائه ستار های جدید وژانر های جدید استفاده می کرد. وقتی صاحبان سینماهای بزرگ شروع به ابراز نارضایتی از زیان های احتمالی این روش کردند ، زوکر وارد میدان شد، سینماها را خرید و زنجیره سینماهای شخصی خود را به وجود آورد.

زوکر

چنین پروژه عظیمی برای خرید مستغلات به سرمایه ای نیاز داشت که خارج از توان زوکر بود. لذا وی برای تهیه 10 میلیون دلار سرمایه مورد نیاز به موسسه سرمایه گذاری کوهن لوب دروال استریت متوسل شد. کوهن لوب در آن زمان در وال استریت متوسل شد.

کوهن لوب در آن زمان در وال استریت غریبه به حساب می آمد ؛ موسسه ای کوچک و متعلق به یهودیان بود در میان موسساتی که عموما توسط آمریکاییان سفید پوست و پروتستان اداره می شد. اما دیری نپایید که این شرکت، تا حدی به دلیل معامله با شرکت های در حال رشد فیلم در منطقه غرب نظیر فیموس پلیرز تبدیل به یکی از غول های تجاری شد.

درست است که هالیوود در فاصله 2000 مایلی نیویورک قرار داشت، اما زوکر نشان داد که برای تهیه سرمایه لازم که بانکداران محافظه کار ساحل غربی از پرداختش طفره می رفتند، امکان رجوع به شرق کشور وجود داشت.

برگرفته از کتاب ظهور هالیوود
اثر داگلاس گومری

از من بپرس 4

Recent Posts

سانسور شدن دیالوگ ها در سریال گاندو

سریال گاندو که به تازگی از شبکه سه سیما پخش شده است توانسته است طرفداران…

5 سال ago

نقد و بررسی پول های مشکوک در سینما

در برنامه هفت با اجرای محمد حسین لطیفی موضوع ورود پول های مشکوک در سینما…

5 سال ago

سریال های اپیزودی و پلیسی فراموش شده اند؟

فقدان سریال های اپیزودی امروزه در سینمای ایران بسیار حس می شود و به دنبال…

5 سال ago

بررسی فیلم سینمایی نبات

فیلم سینمایی نبات از جمله ساخته های بلند پگاه ارضی است که در سال های…

5 سال ago

مصاحبه ای با نیما رئیسی درباره حال این روزهای تلویزیون

نیما رئیسی بازیگر توانمند کشورمان است که صدای بسیار خوب او گواه گویندگی وی است…

5 سال ago

آخر هفته با فیلم های سینمایی شبکه های سیما با ما همراه باشید

آخر هفته با فیلم های سینمایی شبکه های سیما همراه باشید در ادامه این مطلب…

5 سال ago