#


انگشت در بینی کردن، انگشت شکستن در کودکان

16 ژانویه 2019 بدون نظر 2541 بازدید

انگشت در بینی کردن، انگشت شکستن در کودکان

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

انگشت در بینی کردن، انگشت شکستن در کودکان

یکی از عاداتی که در خیلی از کودکان دیده می شود انگشت در بینی کردن است، مخصوصا مربیان مهدکودک، پیش دبستانی و معلمان دوره ابتدایی این حرکت را زیاد در کودکان و دانش آموزان می بیند. همچنین شکستن انگشتان و به صدا در آوردن آنها نیز عادت بد دیگری است که در کره کان وجود دارد البته این عادات در بزرگسالان هم دیده میشود و خیلی تنها دیدن این رفتارها در بزرگسالان برای کودکان ایجاد تقلید و الگوبرداری می کند غالبا کودکی که بدنیا می آید در هنگام تولد این عادات را با خود به همراه ندارد و تا حد زیادی در محیط کسب می کند، اگر کودک شما چنین عادات ناپسندی دارد باید با انجام راههای زیر مانع شوید:

۱- اگر خودتان با اعضای خانواده چنین عاداتی دارند وقت آن رسیده خود را اصلاح کنید.

۲- دقت کنید که آیا در زمان و مکان خاصی کودک این رفتار را دارد مثلا هنگام تماشای تلویزیون اگر چنین است هنگام تماشای تلویزیون به او وسیله ای دهید تا دستهایش مشغول شوند (خمیر، توپ، تسبیح، بافتنیس)

٣- اگر کودک به دلیل گرفتگی بینی و با خشکی آن دست در آن می کند با استفاده از دستگاه بخور و یا چرب کرن توسط کرم و پماد مشکل را حل کنید

۴- از او بخواهید هنگام انجام این عادات خود را در آینه تماشا کند و با افرادی را که دست به این اعمال میزنند را بیند و احساس خود را بیان نماید می توانید از او هنگام انجام این عمل، عکس یا فیلم بگیرید و بعد به کودک نشان دهید.

۵- در مورد علت ناپسند بودن این کارها به او توضیح دهید و آگاهی او را بالا ببرید به او بگویید با دست در بینی کردن به مخاط و پرزهای بینی آسیب می رساند و این اجزا برای جلوگیری از ورود گرد و غبار به درون دستگاه تنفسی است و همچنین شکستن انگلستان به مفاصل آسیب رساند. در دراز مدت موجب سنی و فرسودگی این اندامها میشود.

۶- هنگام انجام این اعمال ذهن او را منحرف کرده و مشغول سازید روشهای کسب آرامش را به او بیاموزید تا هنگام وسوسه شدن برای انجام این کار به این روش روی آورد.

۷- از او بخواهید منگامیکه میل به انجام این عادات در او بوجود می آید روی دستهایش بنشیند و یا به مدت ۵-۳ دقیقه دستهایش را مشت کند و منقبض کرده و بعد شل تماید. د ا

۸- او را تحسین و تشویق نمایید چنانچه مدتی جلوی خود را گرفت سریع تشویقش کنید و به او جایزه دهید و از عباراتی نظیر نگنا و غیره به هیچ وجه استفاده نکنید.

۹- چنانچه تشویق ما تأثیری نداشت کمی سخت بگیرید مثلا تا هنگامیکه نتواند جلوی این حرکت را بگیرد حتی تماشای تلویزیون را ندارد.

۱۰- یک جدول تهیه کنید و تعداد دفعانی را که این عادات را انجام میدهد علامت بگذارید و هر چه تعداد این دفعات کمتر شد و فاصله ها بیشتر شد به او پاداش دهید.

۱۱- روشهای صحیح تمیز کردن بینی را به او یاد دهید برای تشویقی به این کار میتوانید از دستمال کاغذیهای طرح دار و رنگی و زیبا استفاده نمایید.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
برچسب ها
به اشتراک بگذارید


دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *