تقویم بارداری

هفته ی هفتم بارداری و تغییرات مادر و جنین در این هفته

هفته ی هفتم بارداری و تغییرات مادر و جنین در این هفته

تغییراتی که کودک شما در هفته ی هفتم رخ خواهد داد

جنین شما هنوز دارای دم کوچکی می باشد( که در حقیقت استخوان دنبالچه است) و در هفته ی آینده از بین می رود. ولی این دم تنها بخشی از بدن جنین می باشد که همگام با رشد جنین کوچک تر خواهد شد. هم اکنون کودک شما تقریبا ۱/۲سانتی متر(به اندازه ی یک تمشک) می باشد و مفصل آرنج و نیز انگشتان دست و پا (که هم اکنون دیگر قابل تشخیص بوده، اگرچه بین آن ها هنوز پرده ی نازکی وجود دارد) تشکیل شده است.

هر دو نیمکره ی مغز جنین در قسمت سر او که بسیار بزرگ تر از بدنش می باشد در حال رشد هستند. دندان ها و قسمت داخلی دهان کودک در حال تشکیل شدن می باشد و همچنین گوش های او نیز به رشد خود ادامه خواهند داد. چشم های کودک که هم اکنون کمی رنگی هستند توسط پلک ها پوشانده شده و نوک بینی او نیز کم کم ظاهر می شود. ضخامت پوست کودک در این هفته به اندازه ی نازکی یک برگه ی کاغذ بوده و رگ های او را به طور واضح می توان مشاهده کرد.

چیزی که جالب است این است که جنین در این هفته، آپاندیس و لوزالمعده هم دارد، که در نهایت با تولید هورمون انسولین به بهتر هضم شدن غذا کمک خواهد کرد. گلبول های قرمز خون نیز توسط کبد جنین در حال تولید شدن می باشند و یک حلقه از روده های در حال رشد کودک شما در جهت بند ناف او شکل می گیرد؛ بند ناف کودک، هم اکنون دارای رگ های خونی بسیار واضحی می باشد که عمل تبادل اکسیژن و مواد غذایی با بدن کودک را بر عهده دارد. در این هفته شما هنوز قادر به حس کردن حرکات کودک خود نیستید، ولی او مانند یک لوبیای کوچک در حال جست و خیز می باشد و در درون خانه ی پر از آبی که در آن زندگی می کند در حال حرکت کردن است.

تغییراتی که شما در هفته ی هفتم بارداری اتفاق می افتد

هم اکنون شما در سه ماهه نخست بارداری قرار دارید که اکثر زنان در این زمان، مشکلات مرتبط با بارداری را تحمل می کنند. به دلیل وجود حالت تهوع صبحگاهی که احتمالا در زمان ظهر و شب نیز رخ می دهد، امکان دار که نتوانید غذا را درون معده خود به راحتی نگه دارید. ابتلا به این حالت تهوع ها به خاطر وجود هورمون های مربوط به بارداری در بدن شما می باشد. برای رفع این حالت می توانید یک بسته بیسکوییت در کنر تخت خود داشته باشید و پیش از اینکه از تخت خود بیرون بیایید، چند عدد از آن را بخورید تا از این طریق بتوانید از بروز حالت تهوع جلوگیری کنید.

اگر چه ممکن است برخی از خانم ها به این حالت تهوع صبحگاهی دچار نشوند؛ به همین خاطر به شما می گوییم که چنانچه به این حالت دچار نشدید اصلا نگران نباشید. شما جزو زنان خوش شانسی هستید که به این حالت در دوران بارداری دچار نمی شوند.

همچنین احتمال دارد جزو زنان حامله ای باشید که در این دوران احتیاج زیادی به توالت رفتن داشته باشید. به دلیل اینکه در دوران بارداری حجم خون زیاد می شود، در نتیجه حجم مایعاتی که از کلیه ها عبور می کند نیز افزایش یافته و سبب می شود ادرار بیشتری در مثانه جمع شده و باعث می شود تعداد دفعات بیشتری به توالت بروید. در ادامه ی دوران بارداری تان احتمالا حالت تهوع ها برطرف شده ولی ممکن است احتیاج شما به توالت رفتن همچنان ادامه داشته باشد.

از من بپرس 2

Share
Published by
از من بپرس 2

Recent Posts

هفته دوم بارداری

هفته دوم بارداری هفته اول بارداری با تمام هیجاناتش گذشت و الان قصد داریم هفته…

5 سال ago

هفته سوم بارداری

هفته سوم بارداری در هفته سوم بارداری ممکن است که زن هنوز متوجه این قضیه…

5 سال ago

هفته اول بارداری

بارداری دوران بارداری عمدتا 9 ماه به طول می انجامد اما پزشکان برای بررسی دقیق…

5 سال ago

برنامه غذایی مادران شیرده

در پر تو فعالیت چشمگیر غدد پستانی و تغذیه کامل مادر، کودکی که از شیر…

5 سال ago

از انواع زایمان بیشتر بدانید

از جمله مراحل زایمان در بیمارستان از شما معاینه لگن به عمل می آید، تا…

5 سال ago

اقداماتی که باید در زمان زایمان انجام دهید

زایمان شما نه ماه بارداری را پشت سرگذاشتید و حالا لحظه ای که منتظرش بودید…

5 سال ago