در هفته بیستم بارداری چه اتفاقاتی برای جنین می افتد و چه اقداماتی را باید انجام داد.
وارد شدن به هفته بیستم بدین معنی است که فرد نیمی از دوره بارداری را پشت سر گذتشته است و چون تا این جای کار را با موقفیت پشت سر گذاشته، باید با تبریک گفتن به خود، هر چه بیشتر پویایی های خود را بیفزاید، از سوی دیگر، از انجا که در هفته بیستم گوش جنین کاملا تکامل می یابد، مادر باردار می تواند با او صحبت کند به ویژه انکه در خواب و بیداری او را نیز تشخیص دهد ؛ چون حرکات جنین در این مقطع زمانی کاملا محسوس است .
انچه درباره این هفته می توان گفت این است که تقریبا همه اندام های جنین رشد کرده و در حال پشت سر گذاشتن روال عادی رشد خود است؛ پسبا اسودگی برای فرزندتان اهنگ بگذارید، کتاب بخوانید و یا از هر دری با او سخن بگویید.
بارداری بدون عوارض و ناراحتی هایش معنا و مفهومی ندارد؛ زیرا مشکلاتی چون کرامپ، بواسیر، کم خونی، تورم و اماس اندامی، یبوست و دیابت بارداری همراه با این پدیده است . خوشبختانه این عوارض بر طرف شدنی است.
زن باردار می تواند با تغییر سبک زندگی اش به سادگی بر عوارض نام برده چیره شود. مثلا تغذیه سلام و مغذی در این مورد نقش تعیین کننده ای دارد. خوشبختانه این عوارض پساز وضع حمل خود به خود بر طرف می شود. با این حال، مهار اثر بخش این عوارض ایجاب می کند که فرد راهکارهای درمانی پزشکش را به اجرا گذارد.
۱٫کیفیت زندگیم در نیمه بارداری چگونه است؟
۲٫در جریان بارداری با چه عوارضی و اسیب هایی مواجه شده ام و چگونگی این عوارض را مهار کرده ام؟ ایا رژیم غذایی مناسب در این خصوص سودمند بوده است؟ ایا نارسایی های سبک زندگی ام را نیز اصلاح کرده ام؟
هنوز هم اتفاق نظری بین دانشمندان درباره چکونگی تایید رفتارهای اموزشی جنین حاصل نشده است؛ یعنی بعضی از صاحب نظران بر این باورند که فعالیت های اموزشی سبب تقویت هوش و قوای شناختی جنین می شود و برخی نیز این باور را رد می کنند. به این که مادر باردار این فرصت را نیز از دست ندهد، توصیه من این است از انجایی که گوش جنین به اندازه کافی رشد کرده، بهتر است که مادر پیشاپیش فرزندش را در معرض مطالعه قرار دهد و با گذاشتن موسیقی های کلاسیک قوای شناختی دلبندش را بیشتر تقویت کند. در این مورد پرسش های زیر نیز در خور تامل است:
۱٫در این مرحله از بارداری چگونه به رشد توان هوشی جنینم کمک کنم؟
۲٫ایا تا کنون متوجه واکنش بچه به تلاش های ارتباطی شده ام؟ برای مثال ایا زمانی که با او صحبت می کنم و یا این که او را در معرض موسیقی های کلاسیک قرار می دهم، جنبش او بیشتر می شود؟
۳٫ایا شوهرم نیز در این رابطه کنجکاوی های لازم را از خود نیز نشان می دهد؟برای مثال ایا شوهرم برای جنین پیانو می نوازد و یا این که هنگام شنیدن رادیو صدایش را بلندتر می کند؟
الف)ابروهای جنین در این هفته در حال رشد است.
ب)جنین از روال عادی خواب برخوردار است.به بیان دیگر،جنین در این مقطع از بارداری همانند نوزاد عمل می کند.همین طور،وضعیت خوابش را نیز حفظ می کند.
ج)اکنون بر سر جنین مو ظاهر می شود؛اگر چه این مو چند هفته پس از تولد شروع به ریختن می کند.
د)جنین مونث دارای رحم است.
ه)در این مرحله از بارداری طول جنین ۲۰ سانتی متر و وزن تقریبی ان چهر و نیم کیلو گرم است.
هفته دوم بارداری هفته اول بارداری با تمام هیجاناتش گذشت و الان قصد داریم هفته…
بارداری دوران بارداری عمدتا 9 ماه به طول می انجامد اما پزشکان برای بررسی دقیق…
در پر تو فعالیت چشمگیر غدد پستانی و تغذیه کامل مادر، کودکی که از شیر…
از جمله مراحل زایمان در بیمارستان از شما معاینه لگن به عمل می آید، تا…
زایمان شما نه ماه بارداری را پشت سرگذاشتید و حالا لحظه ای که منتظرش بودید…