در حال حاضر نخستین انتخاب مشتریان از بین کلاس های گوناگون خودرو، بی معطلی به شاسی بلند یا کراس اور ختم می شود. ولی سدان های بزرگ برندهای گوناگون، همواره نیز برتری هایی در رقابت با شاسی بلندها دارند.در صورتی که اولویت اصلی خرید خودرو جادار بودن کابین و فضای بار مد نظر باشد، حدودا گزینه ی اول در بسیاری از کشورهای دنیا محصولات کلاس شاسی بلند و کراس اور می باشند. فضای جادار کابین، امکانات رفاهی بسیار و قابلیت های آف رود (نه همه ی مدل ها) شاسی بلندها را به یک خودروی مطلوب برای خانواده ها تبدیل خواهد کرد. به نظر می رسد که شاسی بلندها و کراس اورها در کل فاکتورها بهترین خودرو به حساب بیایند؛ ولی نباید سدان های بزرگ را به سادگی کنار گذاشت. نکته ی اولی که باید در نظر داشت، مصرف سوخت پایین تر در یک سدان می باشد؛ به ویژه در صورتی که مدل هیبرید را برمی گزینیم، هزینه ی سوخت خودرو بسیار پایین تر می باشد. به غیر از این، به طور معمول سدان ها نسبت به شاسی بلندها و کراس اورها دارای وزن کمتری می باشند که این مورد نیز در مصرف سوخت کمتر و کارکرد فنی بهتر موثر می باشد. در صورتی که واقعا اهل رانندگی باشید و هر چند وقت یک بار فکر شیطنت های شبانگاهی به سراغ تان می آید، خرید یک خودرو با مرکز ثقل پایین کمک بسیاری خواهد کرد.
زمانی که نام برند ولوو به گوش می خورد همیشه یادآور ایمن ترین خودروهای جهان بوده است و سدان لوکس S90 مدل خوبی از شهرت جهانی این برند سوئدی می باشد. این سدان زیبا به امکانات امروزی بسیاری مجهز شده است؛ البته نمونه های دیگری نیز در بازار وجود دارند که هم رده یا حتی مجهزتر از ولوو S90 ارائه می شوند. علت برگزیدن S90 در این لیست، سادگی به کار بردن امکانات گوناگون و کاربرپسند بودن آن ها می باشد.
در بسیاری از خودروهای امروزی، استفاده از برنامه های گوناگون و گجت های کابین بسیار خسته کننده و بیشتر اوقات اصلی ترین دلیل حواس پرتی راننده می باشد. ولی ولوو S90 گجت های بسیار خود را به بهترین نحو ممکن عرضه کرده است. به غیر از این ولوو S90 طراحی زیبای بدنه و کابین را به همراه کارکرد فنی مناسب و زمان ۴.۷ثانیه در تست سرعت صفر تا صد کیلومتر بر ساعت در اختیار راننده قرار می دهد. ولوو S90 با پیشرانه ی چهار سیلندر خطی دو لیتری در چهار نسخه بنزینی (۱۸۸و ۳۱۵اسب بخار)، دیزل (۱۸۸و ۲۳۲اسب بخار)، هیبرید (۳۱۵اسب بخار) و پلاگین هیبرید در دسترس می باشد.
سدان ژاپنی RLX در سال۲۰۱۸ با کسب نمونه فیس لیفت به روزرسانی شد تا در بازار تقریبا بی سر و صدای سدان های بزرگ بتواند سخنی برای گفتن داشته باشد. آکورا RLX اسپرت هیبرید با مصرف سوخت شهری و ترکیبی به ترتیب ۸.۱و ۸.۴لیتر در هر صد کیلومتر برای عاشقان سدان های لوکس که اغلب در جاده های شهری رفت و آمد دارند، انتخاب مناسبی می باشد. صادقانه باید گفت که این خودرو، به هیچ عنوان ظاهر عجیب انواع مدل های هیبرید دیگر برندها را ندارد و به طور کامل شبیه به هم رده های بنزینی خود می باشد.
سدان بزرگ و لوکس آکورا با وجود پیشرانه ی شش سیلندر V شکل ۳.۵لیتری و در کل ۳۷۷اسب بخار نیرو که به همه ی چرخ ها انتقال می دهد، رانندگی پرهیجان را نیز تضمین خواهد کرد. البته RLX اسپرت هیبرید بی نقص نمی باشد، اما برای یک سدان بزرگ لوکس که ترکیبی از کارکرد فنی مناسب، کاربردی بودن، ارزش و لذت رانندگی را با قیمت شصت هزار دلار عرضه می کند، کافی و فوق العاده می باشد.
برند آمریکایی کادیلاک، پیوسته در کلاس سدان های بزرگ قدرتمند ظاهر شده است. ولی علت انتخاب سدان کادیلاک تورینگ شش یا به اختصار CT6، تنها جذبه ی آن در خیابان ها نمی باشد؛ بلکه قابلیت ویژه ی سوپرکروز (Super Cruise) آن می باشد. هم اکنون چند خودروی محدود با تکنولوژی خودران تقریبا ابتدایی در بازار جهانی به فروش می رسند، اما سوپرکروز کادیلاک CT6 به اندازه ای پیشرفته می باشد که راننده نیازی به کنترل فرمان خودرو ندارد.
سوپرکروز که در واقع مدل توسعه یافته تر کروزکنترل هوشمند می باشد که با تکنولوژی خودران سطح2 همراه شده است تا CT6 نخستین خودروی جهان باشد که بدون نیاز به کنترل فرمان به وسیله راننده در بزرگراه حرکت کند. البته سوپرکروز کادیلاک در حال حاضر در اندازه محدودی از بزرگراه ها جوابگو می باشد، ولی زمانی که این خصوصیت در کنار طراحی زیبای CT6، کابین لوکس و سواری راحت قرار می گیرد، سدان بزرگ آمریکایی توجه راننده، سرنشینان و عابرین پیاده را به خود جلب می کند. نسخه استاندارد و پایه ی کادیلاک CT6 مجهز به پیشرانه ی چهار سیلندر دو لیتری توربوشارژ اکوتک (Ecotec) با نیروی ۲۶۵اسب بخار می باشد.
گرچه سدان لوکس مرسدس AMG S63 گران ترین خودروی این لیست می باشد، ولی کارکرد فنی، نیرو و سرعت این نسخه برای یک سدان بزرگ و جادار فوق العاده می باشد. AMG S63 با استفاده از پیشرانه ی هشت سیلندر V شکل چهار لیتری همراه با دو توربوشارژر (طرح بی- توربو)، دارای نیروی ۶۰۳اسب بخاری می باشد. خصوصیت جالب این سدان آلمانی، تعادل بین وزن بالای آن (نسبتا هم وزن شاسی بلندهای بزرگ)، کارکرد فنی و راحتی سواری آن می باشد.
فرمان پذیری و راحتی S63 به همراه وزن و نیروی آن باورنکردنی می باشد؛ کابین سدان بزرگ مرسدس به اندازه ای بی سر و صدا می باشد که در سرعت های بالای ۲۵۰کیلومتر بر ساعت نیز سرنشینان به راحتی و آرامی می توانند در خودرو به صحبت کردن بپردازند.
سوناتا YF، یکی از مدلهای برجسته هیوندای، در سال 2010 به بازار معرفی شد و…
دلیل های خالی شدن باتری خودرو بسیار زیاد است و نمی توان همه آن ها…
در همه کشورها ماشین پلیس ها باید از بهترین و با کیفیت ترین ماشین های…
رولزرویس سوپتیل از جمله گران ترین خودروهای جهان است .به صورت کلی کمپانی رولز رویس…
شرکت رولزرویس نسل جدید خودروهای فانتوم در سال 2018 وارد بازار کرده است . این…