تویوتا پرادو را به عنوان یک SUV شهری به حساب می آورند و این خودرو در اندازه متوسط چهار چرخ متحرک ارائه داده می شود. در اروپا این خودرو را با نام لندکروزر و در آمریکا به اسم Lexus GX470 ارائه می شود، این خودرو دارای یک موتور هشت سیلندر می باشد.
این خودرو را بر حسب پلت فرم تویوتا J120 تولید کرده اند. مدل هایی که در قبل ساخته می شد بر اساس پلت فرم J70.J90 بود. ویژگی که تمام پرادوها دارند سیستم تعلیق مستقل جلو می باشد. پرادو را در سه مدل ارائه داده اند که این سه مدل عبارتند از GX، GXL وVX . این مدل ها دارای موتورهای چهار لیتری، شش لیتری بنزینی و یک موتور دیزل سه لیتری می باشند، ولی تا به حال مدل GXL در ایران مشاهده نشده است. در بسیاری از کشور های اروپایی پرادو را به عنوان ون های اقتصادی برای باربری استفاده می کنند که این خودرو با فاصله محوری کوتاه تری روبرو است.
این نسل در سال 84میلادی به عنوان SUV ارائه می شد، تنها بدنه او کوتاه تر بود که قابلیت سقف کروکی و ثابت را داشت که این خودرو را با نام های لندکروز و لندکروز2 می شناختند. این دو مدل خودرو دارای موتور بنزینی 2366 سی سی و 2466 سی سی و یک موتور 2 لیتری دیزل بود. این خودروها در کارخانه هینو تولید شدند که این کارخانه ساخت خودروهای نیمه سنگین را انجام می داد. موتور و گیربکس آن ها مشترک با RUNNER4 بود. در سال 90میلادی تغییراتی را در لندکروز انجام دادند که طراحی جلو پنجره و درب موتور جزو این تغییرات بودند. چراغ جلو این خودرو درطراحی قبلی اش به شکل گرد بود و در تغییری که انجام شد به شکل چهار گوش در آمد.
در دوره قبل از آن با نام باندرا یاد می کردند و در این دوره توانستند برای همیشه نام پرادو را به ثبت برسانند. پرادو را به عنوان SUV در شهر استفاده می کردند که این خودرو برگرفته از لندکروز بود. این نسل از پرادو توانست مدل های هیبریدی را وارد بازار کند که این مدل خودرو هم دارای موتور الکتریکی بود و هم موتور بنزینی. این نسل از پرادو برای فنر بندی تنظیماتی را گذاشته است که با زدن یک دکمه سفت کمک فنر ها نرم تر می شوند.
پلت فرم سری 70 در سال 96میلادی کنار گذاشته شد که این سری خودرو کوچک بود و پلت فرم سری 90که بزرگ تر بود جای آن را گرفت. فنر بندی که این مدل داشت با تویوتا کرولا و هایلوکس یک شکل بود.این نسل توانست ترمز ABS را به طور استاندارد بر روی این خودرو قرار دهد و تلویزیون را به عنوان آپشن بر روی تمام پرادوها نصب کند. در سال 99تغییرات دیگری را بر روی این خودرو انجام دادند و مه شکن داخل سپر را به آن اضافه کردند. موتور سه لیتری دیزل را در سال 2000میلادی ارائه دادند و نمونه های هشت نفره وارد بازار شد و با نام TX آن را می شناختند. پلت فرم های سری90 در سال 2002 کنار گذاشته شد و پلت فرم های سری 120جای آن ها را گرفت. در انگلیس این خودرو را با نام کولورادو می شناختند.
از سال 2002به بعد پرادوها را بر اساس پلت فرم 120 تولید کردند و از آن به عنوان SUVیاد می کردند. در اروپا برای نخستین بار با موتور چهار لیتریV6 ارائه می شد. به دلیل اینکه پرادو یک خودروی SUV لوکس بود آمار بالیی در سرقت داشت بنابراین تصمیم گرفتند که بر روی آن به طور استاندارد ایموبلایزر نصب کنند. این مدل خودرو دارای موتور توربو دیزل بود که قدرت آن برابر با 131اسب بخار می باشد ولی اگر توربو دیزل نباشد قدرش برابر با 95اسب بخار است.
ظاهر پرادو بسیار زیبا و جذاب است که در بازارهای ایران استقبال خوبی از آن شده است ولی تنها ایراد بزرگی که خودروهای ژاپنی دارد جای پلاک آن ها است که بسیار کوچک است و پلاک های ایرانی در آن ها جا نمی شوند. جای زاپاس بندها در بعضی از مدل ها بر روی درب عقب خودرو است و در برخی دیگر در زیر خودرو قرار دارد. مدل های پنج دری که وجود دارد به خاطر کشیده تر بودن شان و داشتن چهاتر درب ورودی به عنوان خودروی خانوادگی استفاده می شود. مدل سه دری که این خودرو دارد برای جوانان و خانواده هایی که کم جمعیت هستند گزینه ی مناسبی است. به همین دلیل این خودرو شکل اسپرت تری را به خود گرفته است و جوانان بیشتر این مدل را می پسندند.
سوناتا YF، یکی از مدلهای برجسته هیوندای، در سال 2010 به بازار معرفی شد و…
دلیل های خالی شدن باتری خودرو بسیار زیاد است و نمی توان همه آن ها…
در همه کشورها ماشین پلیس ها باید از بهترین و با کیفیت ترین ماشین های…
رولزرویس سوپتیل از جمله گران ترین خودروهای جهان است .به صورت کلی کمپانی رولز رویس…
شرکت رولزرویس نسل جدید خودروهای فانتوم در سال 2018 وارد بازار کرده است . این…