تقریبا چهار دهه از رونمایی نخستین نسل میتسوبیشی پاجیرو می گذرد و در طول این سال ها پاجیرو موفق شده است به عنوان یک خودروی شاسی بلند اسپرت با قابلیت های آفرود قابل قبول در بین طرفداران خودروهای ژاپنی مورد قبول قرار بگیرد. به طور متوسط پاجیرو موفق شده است در نظرسنجی های مختلف امتیاز بسیار خوب را از دید مالکان به دست بیاورد. همین مسئله موجب شده شرکت خودروسازی میتسوبیشی هر سال با به وجود آوردن تغییراتی در این مدل محبوب نمونه های به روزتری از آن وارد بازار کند.
میتسوبیشی در مدل ۲۰۱۸ پاجیرو تلاش کرده با بالا بردن کمی قیمت خودرو، خصوصیات به روزتر و تجهیزات بیش تری در اختیار مشتریان قرار دهد. در مدل اصلی ۲۰۱۸ تکنولوژی هشدار برخورد از جلو، رینگ های ۱۸ اینچی، کروز کنترل تطبیق پذیر، تزئینات زیبای داخل خودرو و خروجی های مختلف برای شارژ دستگاه های الکتریکی به عنوان تجهیزات استاندارد ارائه می شوند.
این خودرو مجهز به جعبه دنده ی هشت سرعته ی اتوماتیک، سیستم تمام چرخ محرک با قابلیت تنظیم میزان تقسیم گشتاور و قفل مرکزی دیفرانسیل می باشد، ولی تکنولوژی قفل دیفرانسیل عقب برای آن استفاده نشده است. پاجیرو اسپرت GLX دارای دو ردیف صندلی است و یک خودروی پنج سرنشین به حساب می آید.
ازجمله دیگر خصوصیات مشترک بین مدل پایه و مدل های گران تر پاجیرو اسپرت مدل ۲۰۱۸ سیستم جمع شدن اتوماتیک آیینه بغل، دوربین پشت، سنسور پارک، استارت دکمهای و ورود بدون کلید به خودرو است. با اینکه نمای خارجی مدل های گوناگون پاجیرو اسپرت مدل ۲۰۱۸ به طور کامل شبیه است، ولی در کابین مدل پایه تفاوت های فاحشی با سایر مد ها وجود دارد. در مدل های پایه تزئینات داخلی پارچه ای می باشد، تنظیمات صندلی ها به طور کامل به صورت دستی انجام می گردد و خبری از سیستم ناوبری ماهواره ای اختصاصی نیست.
صفحه نمایش لمسی ۷ اینچی استفاده شده در این خودرو به قدری که باید راضی کننده نیست. رابط کاربری نامناسب، کیفیت صدای پایین و سختی در انجام تنظیمات صدا تماما از ایرادات اساسی سیستم اطلاعات و سرگرمی این خودرو محسوب می شود. همان گونه که قبلا هم اشاره کردیم، این خودرو به سیستم ناوبری ماهواره ای تجهیز نشده است و برای علاقه مندان به ماجراجویی یک خبر بد است.
نکته ی عجیبی که در فضای داخلی خودرو وجود دارد، خروجی هوای استفاده شده بر روی سقف در قسمت بار خودرو است. این در صورتی است که در ردیف دوم صندلی ها تنها خروجی هوای سقفی وجود دارد و در بخش پشتی کنسول مرکزی خروجی هوا برای سرنشینان عقب استفاده نشده است و در عوض چهار خروجی USB، یک خروجی برق ۱۲ ولت و یک خروجی ۲۲۰ ولت/۱۵۰ وات همراه با یک ورودی HDMI در این قسمت تعبیه شده است.
سوناتا YF، یکی از مدلهای برجسته هیوندای، در سال 2010 به بازار معرفی شد و…
دلیل های خالی شدن باتری خودرو بسیار زیاد است و نمی توان همه آن ها…
در همه کشورها ماشین پلیس ها باید از بهترین و با کیفیت ترین ماشین های…
رولزرویس سوپتیل از جمله گران ترین خودروهای جهان است .به صورت کلی کمپانی رولز رویس…
شرکت رولزرویس نسل جدید خودروهای فانتوم در سال 2018 وارد بازار کرده است . این…