#


مزدا6 نسخه‌ ی واگن در نمایشگاه ژنو رونمایی شد

9 مارس 2018 بدون نظر 1237 بازدید

مزدا6 نسخه‌ ی واگن در نمایشگاه ژنو رونمایی شد

معرفی مزدا6 نسخه‌ ی واگن

مزدا6 واگن جدید نخستین نمایش جهانی و مدل سدان مزدا6 هم نخستین نمایش اروپایی خود را در نمایشگاه خودروی ژنو۲۰۱۸ تجربه کردند. همزمان با همه ی خودروسازان بزرگ جهان، مزدا هم دست خالی وارد نشده است و محصولات تازه ای برای عرضه دادن در نمایشگاه خودروی ژنو۲۰۱۸ دارد. با وجود این که تمایل خودروسازان به رونمایی از محصولات مفهومی، الکتریکی و خودران بیش‌ تر شده است، ولی مزدا همواره به دنبال پیگیری تکنولوژی  پیشرانه اسکای‌ اکتیو مزدا و بهبود آن برای کم شدن مصرف سوخت می باشد. این دفعه مزدا با رونمایی در نسخه واگن و سدان از خودروی مزدا6 به یکی از بزرگ ‌ترین اتفاقات خودرویی جهان می‌ آید. آخرین بروزرسانی خودروی مزدا6 جامع ‌تر از بقیه می باشد و با عرضه کیفیت توسعه یافته حدودا در همه ی جزئیات نسخه پرچم ‌دار مزدا همراه خواهد بود. این خصوصیات شامل طراحی بیرونی بالغ ‌تر، ظریف‌ ‌تر و اصلاح‌ شده و تغییرات وسیع داخلی از قبیل صندلی ‌های جلو و عقب به طور کامل جدید می ‌شود.

تکنولوژی های جدید، کارکرد کلیه پیشرانه ‌های اسکای‌ اکتیو (SKYACTIV) را بیشتر می کند و دینامیک رانندگی از راه بیشتر شدن سفتی بدنه، اصلاح سیستم ‌های فرمان و تعلیق، کارایی آیرودینامیکی بالاتر و کاهش NVH زیاد شده است. ایمنی هم در نسخه ‌های تازه بهبود پیدا می کند و مزدا6 نسخه۲۰۱۹ طیف گسترده ای از سیستم ‌های پشتیبانی راننده را از راه دریافت ویژگی ‌های پیشرفته ایمنی آی- اکتیوسنس (i-ACTIVSENSE) از جمله کنترل کروز راداری مزدا با فرم استاپ اند گو (Stop & Go) و پایش دید ۳۶۰درجه‌ ای عرضه می کند.

سیستم محرکه اسکای ‌اکتیو مزدا

مزدا تکنولوژی های جدیدی در پیشرانه ‌های اسکای ‌اکتیو G 2.0و اسکای‌ اکتیو G 2.5به همراه پیشرانه دیزلی پاک اسکای ‌اکتیوD 2.2  رونمایی کرده است. بر اساس  گفته ‌های مهندسان مزدا، گشتاور پیشرانه ‌ها در دور پایین برای واکنش زودتر دریچه گاز از شکل ایست بیشتر شده است و تغییرات شتاب هم در پاسخ به عمل پدال گاز بهینه شد.

در پیشرانه دیزلی اسکای‌ اکتیو D2.2 (مصرف سوخت بین۴.۴ تا ۴.۵لیتر در هر صد کیلومتر، انتشار گازهای گلخانه ‌ای بین۱۱۷ تا ۱۴۲گرم در هر کیلومتر) از سوختن چند مرحله ‌ای زود استفاده می کند. طراحی جدید برای پیستون‌ های تخم ‌مرغی شکل در ترکیب با انژکتورهای بی نهایت سریع چند سوراخه پیزو، عملکرد سوختن پیشرانه را به طور قابل چشمگیری بیشتر می کند.

سوپاپ‌ های خروجی با استفاده از فلز سدیم پر شده است تا موجب بیشتر شدن ضریب انتقال حرارت شوند و سوپاپ‌ های کنترل مایع خنک ‌کننده پیشرانه عملکرد فرآیند گرم شدن پیشرانه را زیاد می کنند تا در مصرف سوخت صرفه ‌جویی شود. به کار بردن سیستم مبدل کاتالیستی انتخابی اوره (SCR) تازه، تعداد انتشار NOx را به شکل قابل چشمگیری کم می کند.

توربوشارژر دوقلو دو مرحله ‌ای تازه با هندسه توربین متغیر، نهایت نیروی خروجی را از ۱۷۲به ۱۸۱اسب بخار و نهایت گشتاور را از ۴۲۰به ۴۴۵نیوتن ‌متر زیاد می کند. سیستم کنترل تقویتی DE با توجه بسیار بالا، بر پاسخ گشتاور در واکنش به کارکرد پدال گاز کارکرد بهینه ‌ای عرضه می کند که درست شبیه به مقاصد راننده می باشد. تغییرات صورت گرفته در سیستم ‌های کنترل فرکانس صدای طبیعی و کاهش دهنده صدای طبیعی، رانندگی آرامی با آهنگ دلپذیر صدای پیشرانه برای سرنشینان فراهم کرده است.

پیشرانه بنزینی اسکای‌ اکتیو G2.0 (مصرف سوخت بین ۶.۱تا ۶.۶لیتر در هر صد کیلومتر، اندازه پخش دی‌ اکسید کربن بین ۱۳۹تا ۱۵۰گرم بر کیلومتر) خصوصیات جدیدی همچون دریچه ‌های ورودی سیلندر با جریان بالا، بیشتر شدن فشار اسپری سوخت و نازل ‌های جدید طراحی شده برای انژکتورهای چند سوراخه، پیستون تازه و دامنه پیستون بشکه ‌ای شکل، رینگ‌ های روغنی نامتقارن، سوپاپ کنترل مایع خنک‌کننده برای بهتر شدن بازده گرمایی پیشرانه، عرضه می کند.

در نهایت، حداقل گشتاور پیشرانه به اندازه ۶.۲درصد بیشتر می شود، با وجود این که کارایی به دست آمده از آن موجب می ‌شود که انتشار آلایندگی به سادگی با چرخه‌ های آزمایش WLTP/RDE تطابق داشته باشد؛ علاوه بر این بدون نیاز به فیلتر ذره‌ ای سوخت، میزان ذرات کم می شود.

پیشرانه بنزینی اسکای‌ اکتیو G2.5 (مصرف سوخت بین ۶.۸تا ۶.۷لیتر در هر صد کیلومتر، پخش دی‌ اکسید کربن بین ۱۵۳تا ۱۵۶گرم بر کیلومتر) شامل خصوصیت بیشتر شدن نسبت تراکم به ۱۳.۰:۱، کم شدن وزن بلوک آلومینیومی سیلندر و یک واحد متعادل ‌کننده می باشد که موجب کاهش مزاحمت فرکانس‌ های پایین خواهد شد. به کار بردن سیستم غیرفعال کردن سیلندر، در زمان رانندگی با سرعت ثابت بین چهل تا هشتاد کیلومتر بر ساعت، مصرف سوخت را به طور قابل توجهی کاهش خواهد داد.

ایمنی مزدا6 جدید

طیف گسترده ای از تکنولوژی های پیشرفته آی- اکتیوسنس خطرات احتمالی را برای رانندگان مشخص می ‌کند و احتمال آسیب و خسارت را به حداقل می رساند. قابلیت پایش ۳۶۰درجه ‌ای در نسل فعلی مزدا۶ جدید در دسترس می باشد که از چهار دوربین برای نمایش پارک خودرو در نمایشگر مرکزی به کار می برد.

سیستم به روز رسانی شده ‌ی کنترل کروز راداری مزدا (MRCC) با ترکیب یک رادار موج میلی‌ متری با دوربین حسگر جلو می باشد که پایین ترین سرعت عملیاتی را از سی کیلومتر بر ساعت به صفر کاهش خواهد داد. این سیستم هم اکنون در تمام سرعت ‌ها کار می‌ کند و می ‌تواند خودروهای رو به رو را به خوبی در جلو شناسایی کند. دستیار سرعت هوشمند (ISA) یک سیستم محدودکننده ‌ی سرعت می باشد که در ارتباط با شناسایی نشانه های ترافیکی (TSR) فعالیت می ‌کند؛ این سیستم با توجه به تابلوها و نشانه های ترافیکی از اضافه شدن سرعت غیرمجاز رانندگان پیشگیری می ‌کند یا زمانی که راننده متوجه نشانه های محدودیت سرعت نشود، به او هشدار می ‌دهد.

کارکرد چراغ‌ های جلو LED انطبقای (ALH) بهتر شده است؛ هر یک از آرایه‌ های LED چراغ‌ های جلو به طور دقیق ‌تر به بیست بلوک تقسیم شده ‌اند تا کنترل کاملی بر روی محدوده و شعاع انتشار نور به وجود آورد. علاوه بر این محدوده چراغ‌ های نور بالا برای روشن شدن محیط جلوی خودرو در مقایسه با مدل کنونی، هشتاد متر بیشتر شده است.

مزدا6 جدید هم اکنون از کارکرد ایستادن خودکار مزدا استفاده می کند که حتی پس از این ‌که راننده پا را از روی پدال ترمز بر می دارد، خودرو را در مدت زمان کمی متوقف می ‌کند. کاپوت ایمنی فعال هم در حال حاضر از امکانات استاندارد مزدا6 به حساب می آید که برای کاهش تاثیر تصادف بر عابران پیاده طراحی شده است.

مشخصات کلی خودرو

  • نام خودرو
  • کشور سازنده
  • سال ساخت
  • موتور
  • حجم موتور
  • حداکثر قدرت
  • حداکثر گشتاور
  • جعبه دنده
  • شتاب 0 تا 100
  • حداکثر سرعت
  • وزن
  • اندازه
  • فاصله بین دو محور
  • مصرف سوخت داخل شهر
  • مصرف سوخت خارج شهر
  • مصرف سوخت ترکیبی
  • حجم باک
  • استاندارد آلایندگی
  • استاندارد امنیت
  • میزان تولید co2
  • ترمز و پایداری
  • کیسه هوا
  • سیستم صوتی
برچسب ها
به اشتراک بگذارید


دیدگاه کاربران

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.