بر اساس این اعلامیه اپلیکیشن هایی که مشکلات عملکردی دارند در نتایج جستوجو به پایین تر منتقل می شوند. گرچه این اقدام در مقابله با مشکل پیش رو آنچنان کار ساز نیست اما برای شروع بد نخواهد بود!
به نظر می رسد این تغییر مدتی است در اپلیکیشن ها به عمل آمده که شرکت گوگل توانسته مجموعه ی اطلاعات قابل قبولی درباره این اقدام جمع آوری کند. بنابراین نتایج جستوجو مثبت و کارآمد تر شده اند؛ به شکلی که برنامه های با کیفیت تر (بنا بر تعریف گوگل) با نصب و استفاده ی بیشتر و کاهش در Uninstall شدنشان روبرو شده اند.
رتبه دهی جدید برنامه ها تحت تاثیر این است که به چه میزان بر روی دستگاه های کاربران شرکت کننده در برنامه ی اختیاری خوب عمل کرده اند. در این مورد معنای “کیفیت” تنها به کم شدن موارد کرش (crash)، لگ (lag) و مصرف باتری باز می گردد.
اگر یک اپلیکیشن شامل این الزامات نشود، در نتایج جستوجو جایگاه پایین تری نسبت به اپلیکیشن های مشابه خواهد داشت. علاوه بر این در الگوریتم های یابنده مانند قسمت Similar apps نیز تنزل رتبه خواهد داشت.
حال آنکه این روش ممکن است به تمیز کردن ویترین فروشگاه کمک کند، تغییر اصلی از زمانی به وقوع خواهد پیوست که گوگل اپلیکیشن های کلاه برداری را با عنوان “موفق” در نظر نگیرد.
ارز دیجیتال CAW: تحولی نوین در بازار رمزنگاری در دنیای امروز، ارزهای دیجیتال بهعنوان یک…
مقدمهای بر دیجیتال مارکتینگ دیجیتال مارکتینگ (بازاریابی دیجیتال) به مجموعهای از فعالیتها و استراتژیهایی…
امروزه تکنولوژی پیشرفت های بسیار زیادی داشته است به همین دلیل هم دستگاه های هوشمندی…
برای این که به دنیای هک و امنیت وارد شوید نیاز است تا دانش های…
اگر وارد کسب و کار جدیدی شده اید و محصول جدیدی را تولید می کنید…
در این مطلب با چند مورد از ترفندهای بسیار ضروری در جست و جوهای گوگل…