این باج افزار با دانلود برخی اپلیکیشن ها از طریق Google Play Store به دستگاه های اندرویدی راه می یابد و کاربران را تحت تاثیر قرار می دهد.
اما عاملی که باعث خاص شدنش شده، این است که بر خلاف دیگر باج افزار ها پیش از تقاضای خود اقدام به رمز گذاری اطلاعات کاربر نکرده و نیاز به کلید رمز گشایی ندارد؛ بلکه در عوض تقاضای پرداخت $۵۰ از طریق بیت کوین را از کاربر می کند. در ازای دریافت باج نیز مدعی ست که اطلاعات شخصی کاربر را که از اطلاعات تلفن همراه او جمع آوری کرده است را بر روی اینترنت پخش نخواهد کرد!
این روش به doxing نیز معروف می باشد؛ پدیده ای تازه که پس از واقعه ی GamerGate رواج یافته است. وضعیتی که در آن اطلاعات شخصی کاربر مانند اطلاعات بانکی و … با هدف تخریب شخصیتی و یا صدمات مالی بر روی اینترنت منتشر می شوند.
اما تقاضای پرداخت پول در ازای محافظت از اطلاعات شخصی امری غیر عادی می باشد. چرا که کاربران از پرداخت باج آن هم با وجود ریسکی بودن آن امتنا خواهند کرد و در عوض اقدام به جایگزینی دستگاه و یا حافظه ی آن خواهند کرد!
شرکت McAfee نیز اپلیکیشن های حاوی این باج افزار را شناسایی کرده و با نام های “Wallpapers Blur HD” و “Booster & Cleaner Pro” بر روی گوگل پلی استور قرار دارند. این اپلیکیشن ها تا کنون بیش از هزاران بار دانلود شده اند و در نظرات کاربران درباره نیز بیشتر در مورد دسترسی برنامه ها به Contacts و اطلاعات دیگر شاکی به چشم می خورد.
بر اساس پیشنهاد شرکت مک آفی، بهتر است قربانیان اقدام به پرداخت مبلغ درخواستی نکنند، چون در هر صورت تضمینی مبنی بر این که اطلاعات شما پس از پرداخت پول نیز فاش نشود وجود ندارد. به علاوه شرکت مک آفی، گوگل را نیز در جریان این بدافزار قرار داده است و گوگل هم اکنون در حال بررسی موضوع می باشد.
ارز دیجیتال CAW: تحولی نوین در بازار رمزنگاری در دنیای امروز، ارزهای دیجیتال بهعنوان یک…
مقدمهای بر دیجیتال مارکتینگ دیجیتال مارکتینگ (بازاریابی دیجیتال) به مجموعهای از فعالیتها و استراتژیهایی…
امروزه تکنولوژی پیشرفت های بسیار زیادی داشته است به همین دلیل هم دستگاه های هوشمندی…
برای این که به دنیای هک و امنیت وارد شوید نیاز است تا دانش های…
اگر وارد کسب و کار جدیدی شده اید و محصول جدیدی را تولید می کنید…
در این مطلب با چند مورد از ترفندهای بسیار ضروری در جست و جوهای گوگل…