اینترنت

طرح پیاده سازی اینترنت اشیا در ایران

همزمان با برگزاری کارگاه بین المللی اینترنت اشیا در ایران، وزیر ارتباطات در این زمینه طرح کلان خود را برای پیاده سازی اینترنت اشیا در کشور ارائه کرد.

روز گذشته رئیس دانشکده پست و مخابرات در افتتاحیه کارگاه بین المللی اینترنت اشیا در هتل اسپیناس تهران اعلام کرد که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات طرح کلانی را برای پیاده سازی اینترنت اشیا در ایران تنظیم نموده است. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این طرح از تمام اپراتورها، بخش خصوصی، بخش‌های تولیدی، صنایع و محققان دعوت به عمل آورده است تا نظرات خود را در زمینه ی اینترنت اشیا مطرح کنند.

این کارگاه به میزبانی ایران و با همکاری اتحادیه‌ی جهانی مخابرات و شرکت اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) در حال برگزاری است. حضور شرکت اتحادیه جهانی مخابرات در این کارگاه باعث افزایش تعاملات و انتقال تجربه و دانش اینترنت اشیا به داخل کشور خواهد شد. ۸۰ شرکت کننده از کشورهای منطقه آسیا و اقیانوسیه و شرکت‌های داخلی در این کارگاه ۳ روزه شرکت کرده اند. یزدانیان در این رابطه گفت:

برگزاری دوره های مشترک با ITU باعث هماهنگی و همگرایی برنامه های ملی ما با برنامه‌های بین المللی می شود و امکان موفقیت برنامه های ما را بالا می‌برد. در این رابطه آمادگی افزایش سطح همکاری با این اتحادیه وجود دارد.

از دیگر حاضران در این کارگاه بین‌المللی می توان به اعضای دفتر آسیا و اقیانوسیه اتحادیه جهانی مخابرات و آکادمی ارتباطات و فناوری شرکت هند اشاره کرد. یزدانی در سخنانش از شرکت کنندگان بین المللی در این کارگاه تشکر کرد و گفت:

با توجه به شعار سال جاری اتحادیه جهانی مخابرات مبنی بر داده های عظیم توانمندساز جوامع باید توجه داشت که داده های عظیم بر مبنای اینترنت اشیا شکل می گیرد و این دو از هم جدا شدنی نیست.

وی با تشریح مفهوم اینترنت اشیا از اهمیت این تکنولوژی در سیاست گذاری ها نیز سخن به میان آورد. به گفته‌ی وی اتصال تعداد قابل توجهی از اشیا به اینترنت (IOT) تولید اطلاعات بی‌شماری می کند که با تحلیل آن اطلاعات می‌توان به علایق و سلیقه کاربران دست یافت و از این رو، برای سیاست گذاران از اهمیت بسیاری برخوردار است.

دو موضوع اینترنت اشیا و داده ها به هم مرتبط هستند؛ از این رو هر دو موضوع برای ایران و اتحادیه جهانی مخابرات و توسعه جهانی اهمیت دارند. در این کارگاه به بررسی مهم ترین مسائل در سر راه پیاده سازی و توسعه اینترنت اشیا از جمله امنیت، استانداردها و ایجاد شبکه های ارتباطی پرداخته خواهد شد.

محمد علي

Recent Posts

ارز دیجیتال CAW

ارز دیجیتال CAW: تحولی نوین در بازار رمزنگاری در دنیای امروز، ارزهای دیجیتال به‌عنوان یک…

4 هفته ago

مقاله جامع در مورد دیجیتال مارکتینگ – بخش اول

مقدمه‌ای بر دیجیتال مارکتینگ   دیجیتال مارکتینگ (بازاریابی دیجیتال) به مجموعه‌ای از فعالیت‌ها و استراتژی‌هایی…

4 هفته ago

معرفی نرم افزارهای گرافیکی

امروزه تکنولوژی پیشرفت های بسیار زیادی داشته است به همین دلیل هم دستگاه های هوشمندی…

5 سال ago

زبان های برنامه نویسی که برای هک مورد استفاده قرار می گیرد

برای این که به دنیای هک و امنیت وارد شوید نیاز است تا دانش های…

5 سال ago

نکاتی که باید در بارگذاری محتوای ویدئویی به آن ها توجه کنیم؟

اگر وارد کسب و کار جدیدی شده اید و محصول جدیدی را تولید می کنید…

5 سال ago

ترفندهایی برای افزایش کیفیت نتایج جست و جوی گوگل

در این مطلب با چند مورد از ترفندهای بسیار ضروری در جست و جوهای گوگل…

5 سال ago