ایا دیدگاه های جایگزینی وجود داردکه به ما کمک کنند نور طبیعی را متفاوت ببینیم و استفاده کنیم؟ به شکل غیر معمول کتابخانه ها در «سینا ژوکی » و «ویانا » طراحی شدند تا از نور روز استفاده کنند یعنی پاسخگویی هوشمندانه ان ها به محیط بصریذ موجود به معنای ان است که چند منبع نور مصنوعی در طی نور نیاز هستند.
حتی اگر این نورها همیشه مورد استفاده قرار گیرند در سطح وسیعی به دلایلی توضیح داده شد( و مانند انچه بسیاری از عکس هایی که سیزا از کتابخانه تهیه نموده نشان می دهند) از این رو انچه این پروژه ها قادر بهنمایش هستند ان چیزی است که نور طبیعی را شامل می شود.
این مطالعه به عنوان درخواستی برای توضیح میراث نورپردازی با نور روز از سوی « التو » برای « سیزا » اغاز شد اما چیزی بیش از ان می شود. در بهره برداری از نگرانی رایج که شکل دهی محیط بصری را به شکل منبعی از نظم فضایی نشان می دهد، شروع به نشان دادن این موضوع می کند که چرا مشاهدات دقیق «التو » و «سیزا » در مورد رابطه ی بین خواننده و محیط گسترده تر ان ها اتکا به استفاده از نور روز را نشان می دهد.
بیش از تاثیر تاریخی ان، هدف ان نمایش این موضوع است که روند موفق استفاده از نور به وسیله ی ان ها به عنوان منبعی ارزشمند دارای کاربرهای گسترده تری برای هدایت طرح نورپردازی و شیوه ای است که اخیرا ساختاربندی شد.
اندیشه های معماری هم همانند بسیاری از زمینه های دیگر دچار تغییر شده است و…
گرایش هایی بعد از دوران مدرن به وجود آمدند که نواقص اندیشه های مدرن را…
با عمیق نگریستن درسبک ایرانی اسلامی می توان به توجه معماران به سمت حیاط ها،…
این که نقش طراح دقیقا در پروژه چیست، شاید سوالی باشد که جنبه های زیادی…
زمینه گرایی پیوندی بین زمین و محیط زندگی است و یا به عبارت دیگر محیط…
اگر منزل شما دارای پذیرایی مستطیل شکل است بهتر است مواردی را در نظر بگیرید.…