دکوراسیون منزل

دکوراسیون بنفش و سفید خانه لوکس

دکوراسیون بنفش و سفید خانه لوکس

رنگ بنفش رنگی است که برای دکوراسیون فضاهای مجلل به کار می رود و محیط را تبدیل به محیطی باشکوه و مجلل می کند. استفاده از رنگ بنفش در دکوراسیون مدرن، سادگی محیط را می شکند و فضایی باشکوه خلق می کند. بنفش این توانایی را دارد که در دکوراسیون تمام بخش های خانه به کار برده شود و خانه ای بنفش با حال و هوای امروزی اما با شکوه و مجلل بسازید. در دکوراسیون مدرن بهترین رنگ ها برای قرار گرفتن در کنار بنفش سفید، مشکی یا خاکستری هستند. در دکوراسیون کلاسیک ترکیب طلایی و بنفش به وفور دیده می شود اما رنگ طلایی جایی در دنیای مدرن ندارد. اگر برای اتاق نشیمن خودتان یک مبل سفید راحتی و ساده انتخاب کرده اید، به راحتی می توانید با ترکیب وسایل بنفش، اتاق نشیمنی جذاب، گرم و شیک خلق کنید.دکوراسیون

به شما پیشنهاد می کنیم برای ایجاد حس در اتاق نشیمن به جای اضافه کردن وسایل مختلف، یک دیوار نه چندان بزرگ را بنفش کنید. برای این کار می توانید از کاغذ دیواری استفاده کنید اما پیشنهاد می کنیم برای راحتی فضا در طولانی مدت سراغ کاغذ دیواری شلوغ نروید. یک فرش بنفش، یک یا دو تکه وسیله تزئینی بنفش برای کامل کردن اتاق کافی است. رنگ بنفش گیرایی بالایی دارد، زیاد کردن آن در یک فضا، از زیبایی اتاق می کاهد.

دکوراسیونی به رنگ بنفش و سفید

دکوراسیون بنفش و سفید یکی از جسورانه ترین ایده ها برای تزیین اتاق های مهم خانه مانند پذیرایی و نشیمن است. با اینکار رسما بنفش را بعنوان رنگ و تم اصلی در دکوراسیون انتخاب کرده اید

برای داشتن ظاهری شیک و لوکس، سایه های مختلف بنقش بخصوص بنفش کم رنگ یکی از بهترین گزینه های موجود است. این رنگ را می توانید بروی دیوار های بخش های مهم خانه مانند اتاق پذیرایی یا آشپزخانه استفاده کنید و یا بصورت تاکیدی در کنار رنگ خنثی یا همان سفید بکار ببرید.

همانطور که می دانید بنفش رنگی است که کم و بیش بین خانه دارها بعنوان رنگی پر خطر و ریسکی شناخته می شود و به همین خاطر اغلب یا اصلا از آن استفاده نمی کنند یا فضاهایی که کمتر در دید قرار می گیرند مانند اتاق خواب به رنگ بنفش در می آیند.

برای اینکه میزان ریسک پذیری رنگ بنفش را به حداقل برسانیم، سایه روشن و اندکی مات بنفش، بهترین و ایمن ترین انتخاب خواهد بود. این سایه از رنگ بنفش، لطافت و آرامش خصای دارد که در تناژهای دیگر دیده نمی شود هستند بعلاوه در همان نگاه اول همه بینندگان را مجذوب زیبایی خود می کند.

رنگ مکملی که در کنار بنفش استفاده می شود تا حد زیادی به نوع رنگ بنفشی که انتخاب کرده اید بستگی دارد اما بطور کلی ترکیب بنفش با سفید همیشه فضایی روشن و شیک را نتیجه می دهد. سایه های روشن بنفش با رنگ زرد لیمویی یا نارنجی نیز زیبا خواهند شد اما چندان برای اتاق های عمومی خانه مانند نشیمن و پذیرایی مناسب نیستند. به همین خاطر تمرکز اصلی طراحان و خانه دارها بروی ترکیب رنگ سفید و بنفش است تا در تمام اتاق های منزل بشود از آنها استفاده کرد. اتاق نشیمن زیر به مقدار جزئی از رنگ بنفش در قسمت شلف ها استفاده کرده و باقی فضا را به رنگ سفید درآورده است. استفاده از بنفش به صورت تاکیدی نیز یکی از راه های ساده برای آوردن این رنگ به دکوراسیون داخلی است.

شبنم

Recent Posts

روند اندیشه های معماری

اندیشه های معماری هم همانند بسیاری از زمینه های دیگر دچار تغییر شده است و…

6 سال ago

توضیحاتی در مورد سبک های پست مدرن،نئو مدرن و نئو کلاسیک

گرایش هایی بعد از دوران مدرن به وجود آمدند که نواقص اندیشه های مدرن را…

6 سال ago

سبک ایرانی اسلامی

با عمیق نگریستن درسبک ایرانی اسلامی می توان به توجه معماران به سمت حیاط ها،…

6 سال ago

نقش طراح در یک پروژه چیست؟

این که نقش طراح دقیقا در پروژه چیست، شاید سوالی باشد که جنبه های زیادی…

6 سال ago

معماری زمینه گرایی و منطقه گرایی

زمینه گرایی پیوندی بین زمین و محیط زندگی است و یا به عبارت دیگر محیط…

6 سال ago

چگونگی قرار گیری مبلمان در پذیرایی مستطیل شکل

اگر منزل شما دارای پذیرایی مستطیل شکل است بهتر است مواردی را در نظر بگیرید.…

6 سال ago