زیبایی صورت زنان

به چه دلایلی بعضی از زنان پر مو می شوند؟

به چه دلایلی بعضی از زنان پر مو می شوند؟

یکی از مشکلاتی که بعضی از زنان از آن رنج می برند روییدن مو در بعضی از نقاط بدن است. موهایی که در بعضی از قسمت های بدن زنان مانند مردان در می آید و ضخیم و کلفت هستند را موهای زائد می گویند.

نقاطی که در حال طبیعی نباید مو داشته باشند عبارتند از: پشت لب، ساعد دست ها، وسط سینه، روی شکم، ناحیه چانه، گونه ها، ساق پاها، پشت و… . موهایی که در زیر بغل و ناحیه تناسلی می روید جزو موهای زائد به حساب نمی آید. این را بدانید که هر رویش مویی زائد نیست و اگر در بخش های مختلف بدن زنان مانند مردان مو در آورد به آن ها موی زائد می گویند.

زنان

علاوه بر اینکه این امر ارثی می باشد می توان به عوامل جغرافیایی و جایی که متولد شده اید و محل زندگی تان اشاره کرد. زنانی که د رمنطقه خاورمیانه زندگی می کنند مانند ایرانی ها، عرب ها و… جزو آن دسته از کسانی هستند که رویش موی زائد در آن ها بسیار شایع است. در ایران و دیگر کشورهای خاورمیانه بیشتر خانم ها موهای زائد را در بخش های مختلف بدن شان دارند.

عوامل دیگری که باعث رشد موهای زائد در خانم ها می شود عبارتند از: اختلالات زنانگی و هورمونی و یا بعضی از بیماری ها. اگر عملکرد تخمدان ها هم دچار اختلال شود و کیست به وجود بیاید و یا اینکه هورمون جنسی مردانه در زنان افزایش یابد باعث به وجود آمدن این مشکل می شود.

مهم ترین اقداماتی که متخصصان در اولین فرصت انجام می دهند بررسی کامل هورمون ها، اختلال در کارکرد غدد فوق کلیه، بررسی تخمدان ها از نظر کیستی بودن، اختلال در هورمون رشد یا بررسی احتمال مصرف داروهای استروئیدی از جمله کورتون ها می باشند که این موارد باعث به وجود آمدن موهای زائد می شود. اختلال تخمدان پلی کیستیک بیشتر در زنانی که چاق و یا دارای توده ی بدنی و چربی زیادی هستند وجود دارد.

رشد موهای زائد بیشتر در دوران بلوغ و یا یائسگی اتفاق می افتد به دلیل اینکه هورمون های مردانه در دوران بلوغ بیشتر فعال هستند بعد از یائسگی هورمون های مردانه فعال تر می شوند. هورمون های زنانه در دوران یائسگی کم می شد و به همین خاطر در قسمت هایی که مردان مو در می آورند در زنان هم اتفاق می افتد. متخصصان زنان در این شرایط درمانی برای هورمون ها در نظر گرفته اند و در کنار متخصصان پوست اقداماتی را انجام می دهند.

زنان

درمان موهای زائد طبق شناسایی هایی که انجام می شود متفاوت است. در زمان های قدیم برای از بین بردن موهای زائد از دستگاهی به نام الکترولیز استفاده می کردند. این دستگاه توسط جریان الکتریسیته کار می کرد و علاوه بر اینکه درد داشت و وقت را می گرفت باعث به وجود آمدن عوارض بر روی پوست می شد. موم، کندن مو، تیغ زدن و تراشیدن و اپیلاسیون برای از بین بردن مو استفاده می شود ولی با به روی کار آمدن لیزرها این روش ها بسیار قدیمی شدند و کم تقاضیان آن ها بسیار کم شده است.

از من بپرس 2

Recent Posts

ورم پلک و درمان آن

ورم پلک غالبا با سایر ناراحتیهای چشمی همراه است (البته نه همیشه). بنابراین، هنگامی که…

5 سال ago

بیماریهای قارچی و درمان آن

اگر بر حسب اتفاق، مبتلا به نوعی بیماری قارچ شوید (که البته تعداد مبتلایان به…

5 سال ago

هر آنچه باید درباره مراقبت از پوست بدانید

۵۰ سال پیش متخصص پوست نمی توانستند تغییرات عمده ای در پوست بوجود بیاورند. آنها…

5 سال ago

خشکی پوست و روش های جلوگیری از آن

صرف داشتن پوست خشک ، در برخی شرایط امتیازی است که مشکلات رایجی نظیر اکنه…

5 سال ago

پزوریازیس چیست و چه تاثیری در زیبایی دارد؟

روزی از یکی از متخصصان پوست پرسیدم: چرا شما هرگز در مورد پزوریازیس حرفی نزده…

5 سال ago

اثرات مخرب خورشید بر پوست و راهکارهایی برای کاهش آن

خطرات آفتاب در روزهای آفتابی و زیبا، قرار گرفتن در نور خورشید معنایی همراه با…

5 سال ago