#


عامل اصلی گرایش به سوی فیلم های عاطفی

گرایش
29 آوریل 2017 بدون نظر 1265 بازدید

عامل اصلی گرایش به سوی فیلم های عاطفی

عامل اصلی مهمترین گرایش به سوی فیلم های عاطفی ، پیشرفت

یکی از پیامدهای مهم گرایش به سوی فیلم های « عاطفی » پیشرفت تکنیک های نور پردازی ، زوایای دوربین و طراحی صحنه بود . در این زمینه به خصوص مورد رویای سیاه اثر اوربن گاد ( فتوراما ، 1911 ) قابل ذکر است .

در اوج هیجان صحنه های هراس انگیز ، نورافکن ها از جایگاه همیشگی شان برداشته و بر روی زمین قرار داده شده اند . به این ترتیب سایه دراز و تیره بازیگران تا روی دیوار امتداد می یابد . استفاده از چراغی در دست قهرمان به هنگام پیشروی در تاریکی ، پس از 1914 با تاثیرگذاری خارق العاده ای در گریز یا گریز دکتر گارال هاما از زندان توسط رابرت دانیسن و در شمشیر آتشین ( 1916 ) ، اثر آگوست بلوم به کار آمد .

گونه ای دیگر

از این نوع تأثیر در حالتی بود که بازیگر وارد اتاقی تاریک می شد و چراغ را روشن می کرد ، فلمبرداری متوقف می شد و درست در زمانی که قرار بود لامپ حاضر در صحنه به گونه ای نورپردازی می شد که انگار نور صحنه از لامپ مورد نظر تأمین می شود ؛ سپس فیلمبرداری از سرگرفته می شد . اغلب دو تکه ی این نما در زنگ های متفاوت غوطه ور می شد ، معمولا آبی برای تاریکی و اُخرایی برای صحنه های روشن .

جلوۀ قدرتمند دیگری که به ندرت پیش از 1911 در خارج دانمارک به کار می رفت طرح رخ سایه ( Silhouette Outhline) بود . در این حالت دوربین از داخل در حالی که لنز به سمت دری باز یا نیمه باز یا یک پنجره معطوف شده بود ، فیلمبرداری می کرد .

این ایده ها مشخصه دو فیلم از آگوست بلوم به تهیه کنندگی نوردیسک هستند _ حق جوانان ( 1911 ) و فرمان های سری ( 1913 ) ، نخستین فیلم بزرگترین کارگردان سینمای صامت دانمارک در کنار کارل تئودور درایر ، یعنی بنیامین کریستنسن ( 1959 _ 1879 ) .

او تکنیک هایی را تکامل بخشید که بیش تراز طرف کارگردان فرانسوی لئونس پره در کودک پاریس و داستان یک دانشجوی سال دوم نیروی دریایی ( گامون ، 1913 ) به کار گرفته می شد . اوبا استفاده از رخ سایه ها و تصاویر نیمه روشن به نتایج شگفت انگیزی رسید .. تجربه گرایی افراطی او در فیلم ترسناک عدالت کور ( 1915 ) ، به اوج رسید .

برگرفته از سبک اسکاندیناوی ، نوشته پائولوپرچی یوسای

برچسب ها
به اشتراک بگذارید


دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *