#


سینمای صامت

سینمای صامت
9 آوریل 2017 بدون نظر 1233 بازدید

سینمای صامت

سینمای صامت  و حفظ موقعیت فیلم های ناطق

اگر سینمای صامت موقعیت خود را حفظ می کرد شایدفیلم اروپایی باقی می ماند ، اما این جنبش بعد از ظهور فیلم های ناطق باعث شد تا این وحدت تازه پا گرفته به گروه های زبانی تشکیل دهنده خود تقسیم شوند .

نیاز فرهنگی به شنیدن گویش زبان خود موجب از بین رفتن وحدتی شد که حاصل تصمیم مشترک به مقاومت در برابر صنعت فیلم آمریکا بود . برای مثال ، در 1929 در ایتالیا قانونی تصویب شد که نمایش فیلم ها را به هر زبانی غیر از ایتالیایی ممنوع می کرد و محدودیت های مشابهی نیز موقتا در پرتقال و اسپانیا وضع شد .

تهیه کنندگان مصیبت زده فرانسوی و آلمانی از بازار بسیار پر سود بریتانیا محروم شدند و میدان را برای آمریکائیان خالی کردند .

تولیدفیلم های ناطق

تهیه کنندگان انگلیسی با اشتیاق به تولیدفیلم های ناطق روی آوردند ، اما بیش از آن که به بازار پردردسر اروپا بیندیشند به دنبال بازار آماده و انگلیسی زبان امپراطوری بریتانیا بودند .

آنها همچنین خیلی زود با ظرفیت های جدید در داد و ستد با بازار آمریکا آشنا شدند و تمایل بیشتری به معامله با آن سوی اقیانوس اطلس تا آن سوی کانال انگلیس نشان دادند .

بسیاری از شرکت های هالیوود از جمله برادران وارنر ، یونایتد آرتیستز ، یونیورسال و آرکی او ، به منظور حفظ تولید و رعایت قانون سهمیه بندی بریتانیا ، با تهیه کنندگان انگلیسی متحد شدند و در آن جا رأساً بله تولید پرداختند .

اتحاد جماهیر شوروی مستقیماً در جنبش « فیلم اروپایی » شرکت نداشت ، اما برخی از فیلم های شوروی با وساطت یک سازمان کمونیستی آلمان   (Internationale Arbeitershife Die )  به پرده سینماهای اروپا راه یافت .

رابطه صنعت فیلم شوروی با محصولات هالیوود کاملا متفاوت از رابطه کشورهای اروپایی غربی بود  در اوایل و اواسط دهه 1920 محصولات آمریکایی به دلیل سودآوری شان چند سالی اجازه ورود یافتند . چون صنعت فیلم این کشور کاملا ملی شده بود ، اما این امکان وجود داشت که درآمدهای حاصل از گیشه مستقیما در تولید فیلم های شوروی مصرف شود .

بعد از 1927 زمانی که فیلم های شوروی سود آورتر از محصولات وارداتی شدند ، واردات فیلم به حداقل کالهش یافت و در دهه 1930 تقریبا به طور کامل متوقف شد . در دهه های 1920 ، 1930 فیلم های شوروی نیز از طریق دفتر پخش فیلم آمکینو در نیویورک به طور محدود در ایالات متحده به نمایش در می آمدند .

بر گرفته از کتاب سینما در چهار گوشه جهان

اثر روث ویسی

برچسب ها
به اشتراک بگذارید


دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *