هر چند در بیشتر کشورها وظیفه سانسور بر عهده دستگاهی بود که دولت آن را منصوب می کرد ، اما همه جا صنعت فیلمسازی در این روند مشارکت جدی داشت .
هدف سانسور مراقبت در کار نمایش فیلم بود نه ممنوعیت آن . توزیع کنندگان فیلم و صاحبان سالن های سینما هر دو تشخیص می دادند که همکاری با اقدامات ممیزی جا افتاده به لحاظ اقتصادی به نفع آنهاست .
آیین نامه های داخلی به این ترتیب به عنوان شکل پیشگیرانه همکاری توجیه می شد ، همین طور به عنوان راهی برای اجتناب از نیاز به ضوابط دولتی بیشتر برای صنعت فیلمسازی .
بین سال های 1911 و 1916 ایالات پنسیلوانیا ، کانزاس ، اُهایو ، و مریلند هیئت های سانسور خود را تشکیل دادند و در اوایل دهه بیست تقریباً همه ایالت ها در قانون های دولتی خود یک لایحۀ سانسور پیش بینی کرده بودند .
در سال 1921 « اتحادیه ملی صنعت سینما » NAMPI کوشید از تصویب لایحۀ سانسور ایالت نیویورک ممانعت به عمل آورد ، اما توفیقی به دست نیاورد . بحث هایی شروع شد بر سر جایگزین ساختن دستگاه کاراتری به جای NAMPI که بتواند به منافع متقابل استودیوهای بزرگ فیلمسازی خدمت کند که آماج حملات اصلاح طلبان ضدتراست بودند .
در آگوست 1921 ،« کمیسیون فدرال تجارت » شرکت « فیمس پلیرز _ لاسکی » را متهم کرد که نمایش های نخست فیلم ها را انحصاری کرده است و تقاضاهایی شنیده می شد که از کمیته حقوقی مجلس سنا می خواست در مورد فعالیت های سیاسی صنعت فیلمسازی تحقیق کند .
این حوادث به شکل گیری تشکیلاتی به نام « تهیه کنندگان و توزیع کنندگان فیلم آمریکا » MPPDA منجر شد . رئیس این تشکیلات ویل هِیز ، رئیس پیشین اداره پست ایالات متحده بود .
قتل هولناک مهرداد نیویورک؛ پروندهای که ایران را شوکه کرد در روزهای اخیر، خبر قتل…
گلوریا هاردی یکی از بازیگران جوان و بااستعداد ایرانی-فرانسوی است که در طی چند سال…
مهسا طهماسبی یکی از بازیگران جوان و پر استعداد سینما و تلویزیون ایران است که…
مقدمهای بر سینمای معاصر ایران سینمای ایران در سالهای اخیر تحولات زیادی را تجربه کرده…
حمله موشکی اخیر سپاه پاسداران به اهداف نظامی اسرائیل، بار دیگر موضوعاتی را در حوزه…
مارتین مول یکی از هنرمندان چندوجهی و تاثیرگذار در عرصه کمدی و هنرهای نمایشی است.…