#


مشکلات کارگردانان وصدابرداران

مشکلات
29 آوریل 2017 بدون نظر 1215 بازدید

مشکلات کارگردانان وصدابرداران

مشکلات کارگردانان وصدابرداران

اکنون مشکلات کارگردانان این بود که صدابرداران را مجبور کنند که اجازه دهند از این ازادی هر چه بیشتر استفاده شودو میکروفون خود را به حرکت در اورند.

روبن مامولیان هنگام ساختن فیلم “کف زدن حضار” 1929 از صدا بردار خواست که دومیکروفون در صحنه بگذارند یکی برای ضبط صدای هلن مورگان که برای دخترش لالایی می خواند ودیگری برای ضبط صدای اهسته دعا خواندن بچه در رختخواب صدابرداران گفتند که این کار مستلزم دو مجرای صدا ی جداگانه خواهد بود و در ان زمان کسی چنین چیزی نشنیده بود.

مامولیان گفت که نشنیدن دلیل بر نشدن نیست وگفته خود را ثابت کرد. امروز هنگام برداشتن یک نما به کار بردن 9 مجرا نیز عادی نیست ودر فیلمهای جنگی استریو فونیک عدد مجراها را به 50 نیز می رسد.
نه تنها عدد میکروفونها بیشتر شد بلکه کیفیت انها نیز بهتر گشت. میکروفونها “یک جهتی “شدند؛ بدین معنی که صدا را فقط از یک جهت می شندیدند ودر نتیجه کارگردان می توانست با صداهای دیگر در قسمتهای دیگر صحنه کار کند.

چیزی نگذشت که میکروفونهای ثابت جای خود را به میکروفونهای متحرک اویخته به میله های بلند دادند که می تواند همراه بازیگر در صحنه حرکت کنند. بدین ترتیب کارگردانهایی که در زمینه ی هنر جدید سینما اندیشه های تازه می اورند و وزن وشجاعت ان را نیز داشتند که این اندیشه ها را به کرسی بنشانند رفته رفته کارشناسان صدا برداری را شکست دادند.

برگرفته از تاریخ سینما ، نویسنده:ارتور نایت ، ترجمه:نجف دریا بندری

برچسب ها
به اشتراک بگذارید


دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *