...

#


قدرت هالیوود در آغاز جنگ

قدرت هالیوود در آغاز جنگ
1 می 2017 بدون نظر 1221 بازدید

قدرت هالیوود در آغاز جنگ

قدرت هالیوود در آغاز جنگ و تولیدات فیلم های برتر

در سال 1-1940 ،در حالی که مخالفت های ضد تر است و آغاز جنگ از بیرون و به گونه ای خارج از مهار مستقیم استودیو ها،بر قدرت هالیوود اثر گذاشتند، مشکلات درونی حادی نیز فراروی صنعت سینما قرار داشت.

بسیاری از این مشکلات ناشی از تقاضای پیش بینی نشده برای تولیدات برتر بودکه خود ناشی از توافقنامه 1940 (که بندهایی در مورد نحوۀ نمایش پنج شرکت بزرگ و نمایش فیلم های پیش از فروش و اجاره آنها را مطرح می کرد) و بسیج دفاعی(که بازار داغ نمایش اول را به خود اختصاص می داد) بود.

استودیو ها برای پاسخ گویی به این تقاضای روزافزون یا به تهیه کنندگان مستقل متوسل شدند،که طی اوایل دهه 1940 شان و مرتبت شان به سرعت افزون شد، یا این که به استعداد های تحت قرار دادشان آزادی بیشتر و قدرت تصمیم گیری اعطا کردند.

این امر نه تنها سبب شد که روش تولید واحدی که پیشتر پا گرفته بود،شتاب یابد بلکه انگیزه مستقلی را نیز به آن القاء کرد.در واقع، در سال 1- 1940  رهیافت  یونایتد آرتیستز مبنی بر توزیع تولیدات تهیه کنندگان مستقل مورد پسند چهار استودیو های دیگر قرار گرفت:آر.کی.او،وارنر،یو نیورسال،و کلمبیا.

در واقع ،هر کدام از این استودیو ها به نوبه خود ،تغییرات چسم گیری در الگوی یو نایتد آرتیستز پدید آوردند. این تغییرات بسته به این بود که آیا امکانات تولید و بودجه نیز ،علاوه بر توزیع،از طرف استودیو تامین شده است یا خیر.

تعداد این تولیدات«بیرونی » به گونه ای چشم گیر متغییر بود.

به عنوان مثال،برادران وارنر در زمینۀ تهیه کنندگی مستقل روشی آزمایشی را پیشه کرد و در سال 1940 تنها دو فیلم به این روش ساخت : ملاقات با جان دو به کارگردانی فرانک کاپرا و گروهبان یورک با بازی جس لاسکی ( به کارگردانی هاواردهاکس ، کارگردان آزاد ) .

افراطی ترین این چهار شرکت ، آر.کی.او بود که در سال 1940 بیش از یک دوجین واحد تولید مستقل در اختیار داشت و عملاً تمام تولیدات درجۀ یک آن ،محصول واحدهایی خارج از خود آر.کی .او بود .

در این بین ، در سال 1_1940 تعداد افراد « طرف قرار داد » تمامی استودیو ها ، به گونه ای چشم گیر افزایش یافت .

این گروه را نویسندگان و کارگردانانی تشکیل می دادند که در مقام تهیه کننده کار می کردند . افراطی ترین شرکت در این زمینه ، پارامونت بود که میچل لایزن کارگردان را تاحد تهیه کننده _ کارگردان و پرستون استرجس نویسنده را تاحد نویسنده _ کارگردان ارتقا داد و در ضمن گروه نویسندگان ببلی وایلدر و چارلز براکت را به شکل واحد نویسنده _ تهیه کننده ، ( براکت ) و نویسنده _ کارگردان ( وایلدر ) تغیر داد .

چشم گیرترین و آینده نگرانه ترین حرکت پارامونت در این زمینه آن بود که به سسیل ب.دمیل فرصت داد تا به عنوان تهیه کنندۀ « مستقل در استخدام استودیو »کار کند و در عین حال درصدی از سود فیلم های تولیدی اش را به خود او پرداخت کرد .

برچسب ها
به اشتراک بگذارید


دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *