به این ترتیب صنعت فیلم آلمان پیش از جنگ از ترقی و پیشرفت وامانده بود و شروع جنگ بر تجارت فیلم فقط چندین اثر آنی داشت . بر اثر ممنوعیت واردات ، برخی شرکت ها همچون پاگو ، پیش از آنکه بتوانند منابع جدیدی برای تهیه فیلم دست و پا کنند به شدت آسیب دیدند . اما این قضیه برندگان دیگری داشت . محدود شدن شرکت های خارجی فعال در آلمان و تقاضای روز افزون برای فیلم ، فرصتی یگانه را در اختیار تهیه کنندگان آلمانی گذارد .
نسل جدیدی از کارگردانان و تهیه کنندگان پا به میدان گذاشتند ، البته پس از آنکه دولت قوانین منع سینما رفتن را ملغی کرد . اِریش پومر نماینده فروش جوان شرکت های گامون و اِکلر از فرصت استفاده کرد و شرکت دِکلا را تأسیس کرد که پس از جنگ ، به مهم ترین شرکت فیلمسازی آلمان بدل شد . از دیگر شرکت هایی که شکوفا شدند می توان شرکت جومی ، تهیه کننده و کارگردان را نام برد که به زودی به پبشگام بازار در زمینه سریال های کارآگاهی بدل شد .
« مایامِی فیلم ها » ی او بسیار موفق بودند : ملودرام هایی که همسر او در آنها بازی می کرد . در این مورد نیز جنگ بود که بستر لازم برای شهرت پس از جنگ او در مقام تولید کننده اصلی فیلم های حماسی و نمایشی را پدید آورد . موردی مشابه مورد او ، ریچارد اسوالد ، کارگردان و تهیه کننده و یکی از قدیمترین حرفه ای های فیلمسازی دهۀ 1910 بود که بعدها به نام « از جنگ سود برنده » ملقب شد . او پس از لغو سانسور در 1918 رگۀ جدیدی از « فیلم های روشن نگرانه » ( ملودرام های جنسی اخلاقی شده ) بسیار موفق عرضه کرد . برای روشن شدن میزان توسعۀ صنعت فیلم المان با 47 شرکت خارجی رقابت می کردند ، این نسبتدر 1918 به 130 به 10 رسید .
قتل هولناک مهرداد نیویورک؛ پروندهای که ایران را شوکه کرد در روزهای اخیر، خبر قتل…
گلوریا هاردی یکی از بازیگران جوان و بااستعداد ایرانی-فرانسوی است که در طی چند سال…
مهسا طهماسبی یکی از بازیگران جوان و پر استعداد سینما و تلویزیون ایران است که…
مقدمهای بر سینمای معاصر ایران سینمای ایران در سالهای اخیر تحولات زیادی را تجربه کرده…
حمله موشکی اخیر سپاه پاسداران به اهداف نظامی اسرائیل، بار دیگر موضوعاتی را در حوزه…
مارتین مول یکی از هنرمندان چندوجهی و تاثیرگذار در عرصه کمدی و هنرهای نمایشی است.…