هر چند سینما همیشه بیش از سایر شکل های ارتباطی تابع مقررات و آیین نامه ها بوده است ، اما سانسور سینمایی را نمی توان دقیقاً معادل سانسور مطبوعات یا انتشارات دیگر دانست ، چون سینما ، در بخش اعظم تاریخ خود ، به عنوان شکلی از بیان عقاید به رسمیت شناخته نشده و از حمایت قانون برخوردار نبوده است .
در مصوبه ای که در سال 1915 جایگاه قانونی سینما را در ایالات متحد مشخص کرد ، دادگاه عالی ایالات متحده اعلام کرد که نمایش فیلم« صرفاً و انحصاراً کسب و کار است ، از انگیزه تجارت سرچشمه می گیرد و برای همین منظور اداره می شود.
نباید آن را « جزیی از مطبوعات یا ارگان های افکار عمومی کشور » به حساب آورد » به این ترتیب سینما از حمایت تضمین آزادی بیان مذکور در نخستین اصلاحیه قانون اساسی ( Firsr Amendment ) برخوردار نشد ، بلکه توانست مشمول سانسور پیشاپیش دولت یا مقامات محلی قرار گیرد .
این گونه تعریف سینما به عنوان چیزی بیرون از حوزه سیاست و هنر خود یک نوع سانسور پنهان است .
در نتیجۀ این اوضاع ، بحث هایی که پیرامون ضوابط کنترل فیلم ها در گرفته اند ، عمدتاً به این مسأله پرداخته اند که آیا تفریحی که فیلم ها ارائه می کنند .
تأثیر زیان آوری بر بینندگان منفرد دارد یا خیر . در عمل بخش اعظم سانسور فیلم ، حداقل در دنیای انگلیسی زبان بیشتر بر بازنمایی سینمایی ، به خصوص بازنمایی سکس و خشونت ، متمرکز بوده است ، تا مسأله بیان عقاید یا احساسات سیاسی .
گلوریا هاردی یکی از بازیگران جوان و بااستعداد ایرانی-فرانسوی است که در طی چند سال…
مهسا طهماسبی یکی از بازیگران جوان و پر استعداد سینما و تلویزیون ایران است که…
مقدمهای بر سینمای معاصر ایران سینمای ایران در سالهای اخیر تحولات زیادی را تجربه کرده…
حمله موشکی اخیر سپاه پاسداران به اهداف نظامی اسرائیل، بار دیگر موضوعاتی را در حوزه…
مارتین مول یکی از هنرمندان چندوجهی و تاثیرگذار در عرصه کمدی و هنرهای نمایشی است.…
سریال گاندو که به تازگی از شبکه سه سیما پخش شده است توانسته است طرفداران…