آنچه سرانجام سینما را نجات داد ورود داستان به جهان سینما ( فیلم های داستانی ) بود. در فرانسه ،ژرژملیس شعبده باز حرفه ای که دوربین سینما نوجه او را جلب کرده بود. چندی بعد همراه با شعبده های خود داستانهایی را که با حرکات چشم وابرو و نقل می کرد به روی پرده اورد. فیلمهایی که او ساخت قدرت داستانپردازی سینما را به خوبی نشان دادند.
مانند “سیندرلا” (1900) “دخترک کلاه قرمزی” (1901) و بخصوص فیلم مشهورش “سفر به ماه” قبل از فیلم امریکایی “دزدی بزرگ در قطار” (1903).
ملیس در سپتامبر 1899 قضیه دریفوس را به قبیل “ژاندراک” (1900) “اتش فشانی مون پلد” (1902) و “تاجگذاری ادوارد هفتم” را(1902) در کارگاه شیشه ای مشهورش در حومه پاریس تهیه کرد.
در این فیلمها وصدها فیلم دیگرش ملیس که ذاتا همان شعبده باز باقی مانده بود نه تنها از تعریف داستان بلکه از “حلقه ها” و “حیله های” دوربین عکسهای متحرک تاحد امکان استفاده می کرد. ملیس به زودی یادگرفت که چگونه بایستی برای “ظاهر شدن” و “غیب شدن”و”تبدیل ” معجزه اسای اشخاص باید دوربین را به کار برد.
در دو بار عکس برداشتن وروی هم چاپ کردن عکسها مهارت پیدا کرده بود ونتایج فوق العاده می گرفت. ملیس که خود نقاش هم بود، اغلب دکورهایی رابه کار می برد که هر یک شاهکاری از نبوغ بود، این دکورها روی پرده های کوچکی رسم می شدند، به واسطه مهارتی که در ترسیم انها به کار می رفت، میدان وسیعی را نمایشمب دادند. ملیس نخستین فیلمبردار هنرمند سینماست.
قتل هولناک مهرداد نیویورک؛ پروندهای که ایران را شوکه کرد در روزهای اخیر، خبر قتل…
گلوریا هاردی یکی از بازیگران جوان و بااستعداد ایرانی-فرانسوی است که در طی چند سال…
مهسا طهماسبی یکی از بازیگران جوان و پر استعداد سینما و تلویزیون ایران است که…
مقدمهای بر سینمای معاصر ایران سینمای ایران در سالهای اخیر تحولات زیادی را تجربه کرده…
حمله موشکی اخیر سپاه پاسداران به اهداف نظامی اسرائیل، بار دیگر موضوعاتی را در حوزه…
مارتین مول یکی از هنرمندان چندوجهی و تاثیرگذار در عرصه کمدی و هنرهای نمایشی است.…