شگرد تکرار شوندۀ دیگر ، نمایش شخصیتی در آینه بود چنان که از حوزه دید دوربین خارج باشد : مثلاً در وسوسه های شهر بزرگ ( 1911 ) ، ساخته آگوست بلوم با بازی مشهورترین هنرپیشه مرد آن زمان ، والدمار پسیلاندر در تمام حالت ها ، از آینه به عنوان راهکاری برای پیش گیری از نیاز به تدوین نماهای متعدد در یک صحنه استفاده می شد.
( ظاهراً کارگردانان دانمارکی به روش های تدوین جزیی علاقه ای نداشتند . ) اما به هر حال تأثیر کنایی و نمادین آن در فیلم های بی پرده و آشکاری چون Afgrunden اثر اوربن گاد ورطه کاسموراما ، ( 1910 ) بر جنبه های جنسی فیلم می افزود . در این فیلم بزرگترین بازیگر زن سینمای صامن دانمارک ، آستانیلسن بازی می کرد .
فیلمسازان اولیه دانمارک به پویایی روایتی فیلم هایشن توجه نسبتاً اندکی نشان دادند : پیش از 1914 از نماهای متحرک ، بازگشت به گذشته و نمای بسته به ندرت استفاده می شد . به این ترتیب سینماگران دانمارکی از سیلان ناتورالیسم فراگیر سینمای آمریکا در آن دوره بسیار فاصله گرفتند .
به هر تقدیر ، دانمارکی ها بر فیلمسازی جهان تأثیری عمیق و پایدار گذاشتند به طور کلی مهمترین خدمت آنها ، گذر از فیلم های روایتی کوتاه به فیلم های سه و چهار حلقه ای و حتی طولانی تر بود _ آتلانتیس اثر آگوست بلوم ( نوردیسک ، 1913 ) ، با بودجه ای فراوان ، سوای میان نویس ها ، 2280 متر طول داشت.
در مشروعیت بخشیدن فرهنگی به سینما نقش عمده ای داشتند که دلیل آن حضور بازیگران مرد و زن تثبیت شدۀ تئاتر کلاسیک بود.
برگرفته از سبک اسکاندیناوی ، نوشته پائولوپرچی یوسای
قتل هولناک مهرداد نیویورک؛ پروندهای که ایران را شوکه کرد در روزهای اخیر، خبر قتل…
گلوریا هاردی یکی از بازیگران جوان و بااستعداد ایرانی-فرانسوی است که در طی چند سال…
مهسا طهماسبی یکی از بازیگران جوان و پر استعداد سینما و تلویزیون ایران است که…
مقدمهای بر سینمای معاصر ایران سینمای ایران در سالهای اخیر تحولات زیادی را تجربه کرده…
حمله موشکی اخیر سپاه پاسداران به اهداف نظامی اسرائیل، بار دیگر موضوعاتی را در حوزه…
مارتین مول یکی از هنرمندان چندوجهی و تاثیرگذار در عرصه کمدی و هنرهای نمایشی است.…