بلا تکلیفی شهرزاد!
شهرزاد هنوز بلا تکلیف است!!
در ادامه مباحث راجب بلاتکلیفی شهرزاد ، کاظم پالیزاد دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاد اقتصادی در نشست خبری گفت ؛ ایشان بدهکار به بانک هستند و تا وقتی که بدهی خود به بانک را نداده اند ایشان آزاد نمی شوند.
کاظم پالیزاد دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی در مورد تکلیف تهیه کننده ی فیلم شهرزاد و بلاتکلیف ماندن این فیلم گفت : آقای محمد امامی به عنوان بدهکار کلان بانکی مجازات شده و داخل زندان هستند. مبلغ بدهی ایشان مشخص نیست و تا زمان تعیین تکلیف شرایط حقوقی ایشان موضوع شهرزاد بلاتکلیف خواهد ماند.
پالیزاد در جواب بدهی امامی گفت :
با توجه به اینکه فیلم خوب، بد، جلف با سرمایه گذاری امامی بر روی پرده های سینما درحال پخش می باشد. اما عدم پرداخت بدهی وی با بانک و شکایت بانک از وی تکلیف فیلم شهرزاد مشخص نخواهد شد.
بنابر گزارش مدتی است ( محمد امامی ) تهیه کننده ی فیلم شهرزاد که قسمت اول ان با موفقیت و فروش خوبی رو به رو شد.
پس از شکایت بانک و سرمایه و قائله صندوق بازنشستگی فرهنگیان به زندان افتاده است.
پس از زندان رفتن امامی پروژه شهرزاد نیمه کاره ماند. و بخش عمده ای از هزینه هایی که قرار بود در این پروژه توسط امامی تامین شود بلاتکلیف مانده است.
دیدگاهتان را بنویسید