برادران فلیشر به واسطه اختراع دیو فلیشر یعنی روتوسکوپ وارد عرصه سینما شدند . این دستگاه قاب های فیلم را تک تک پشت سطح شیشه ای طراحی منعکس می کرد . آنگاه ورقه کاغذ یا سل را روی این سطح شیشه ای می گذاشتند تصاویر روی شیشه را کپی می کردند ، و سپس به کمک فرآیند معمول متحرک سازی از آن تصاویر دوباره عکسبرداری می کردند و به این ترتیب به طرح هایی دست می یافتند که هنگام نمایش « به شکلی واقع گرایانه » حرکت می کردند .
ج . ر.بری ماکس و دیو فلیشر را مسئول تولید فیلم های آموزشی کرد که اساس آنها بر بهره برداری از وضوح تصاویر روتسکوپ بود . سریال از درون جوهر دان که دلقکی روتسکوپی را نشان می دهد در آوریل 1920 به طور نامنظم در برنامه فیلم های بری قرار گرفت . نقدهای پر آب و تابی که در نشریات تجاری و حتی در نیو یورک تایمز دربارۀاین سریال نوشته شد به این دو انیماتور این جرات را داد تادر سال 1921 خود استودیویی تاسیس کننند.
این دلقک در ابتدا نامی نداشت تا این که در حدود سال 1923 او را کو کو نام نهادند .آغاز تمام قسمت های این سریال این طور بود که یک طراح داستان مصور که ماکس نقشش را بازی می کرد کو کو را از جوهر دان بیرون می اورد و روی کاغذ می گذاشت بعد از این کار ،شخصیت “جان می گرفت “کو کو بعد ها به یکی از مهم ترین ستاره ها ی کارتونی تبدیل شد.
متاسفانه برادران فلیشر آن قدر که در فیلمسازی ماهر بودند در تجارت تبحر نداشتند ،و استودیوی آنها با عنوان رد سیل (read seai ) در سال 1926 با شکست مواجه شد. آنها پس از شکست استودیو ی خود به پارامو نت رفتند و چند قسمت دیگر از سریال از درون جوهر دان را ساختند .در اوایل دهۀ 1930 ،این دو شخصیت های جدیدی به نا م های بتی بوپ وپوپی ملوان آفریدند که دلقک را از گود بیرون راندند.
قتل هولناک مهرداد نیویورک؛ پروندهای که ایران را شوکه کرد در روزهای اخیر، خبر قتل…
گلوریا هاردی یکی از بازیگران جوان و بااستعداد ایرانی-فرانسوی است که در طی چند سال…
مهسا طهماسبی یکی از بازیگران جوان و پر استعداد سینما و تلویزیون ایران است که…
مقدمهای بر سینمای معاصر ایران سینمای ایران در سالهای اخیر تحولات زیادی را تجربه کرده…
حمله موشکی اخیر سپاه پاسداران به اهداف نظامی اسرائیل، بار دیگر موضوعاتی را در حوزه…
مارتین مول یکی از هنرمندان چندوجهی و تاثیرگذار در عرصه کمدی و هنرهای نمایشی است.…