#


انتخاب جواد رضویان به عنوان نهمین بازیگر برتر تاریخ

20 اکتبر 2018 بدون نظر 1449 بازدید

انتخاب جواد رضویان به عنوان نهمین بازیگر برتر تاریخ

جواد رضویان به عنوان نهمین بازیگر برجسته تاریخ معرفی شد

اگر به شما بگویند که جواد رضویان در لیست بهترین بازیگران تاریخ سینما پس از بازیگرانی نظیر مارلون براندو، دانیل ‌دی ‌لوئیس، آل پاچینو، جک نیکلسون، پل نیومن، جک لمون و جیمز استوارت در رتبه نهم و بالاتر از هنرمندانی مانند کلینت ایستوود، رابرت دنیرو، همفری بوگارت، دی‌ کاپریو و براد پیت قرار گرفته؛ چه حسی به شما دست می دهد؟

باید باور کنید این موضوع اتفاق افتاده است و جواد آقای بانمک سینمای ایران هم در سینمای دنیا تاریخ‌ ساز شده است. متنند همه ی تاریخ‌ سازی‌ هایی که گروه مجازی وطنی در آوردگاه ‌های جهانی به انجام رسانده…

ولی واقعیت داستان یک شوخی بیش نیست. شوخی با موضوعاتی که همین چند روز قبل برای محمدرضا گلزار اتفاق افتاد و وی با انتشار صفحه ‌ای که در سایت آی‌ ام ‌دی ‌بی به اشتراک گذاشته شده و در آن کاربری او را به ‌عنوان سیزدهمین بازیگر جذاب تاریخ سینما انتخاب نموده، خبرساز شد. اکنون پس از این موضوع و هر چند بعد از صحبت هایی که گلزار انجام داد و عنوان کرد که می ‌داند «آی‌ ام ‌دی ‌بی یک شخص نیست!» کاربران ایرانی دیگری لیست های طنزگونه ای درست کرده اند تا به عنوان مثال به هنرمندان ایرانی نشان دهند که این لیست های شخصی و خبرهای کذب اعتباری ندارند.

یک نفر نوشته است: من امروز یه فهرست درست کردم و زنده یاد تقی ظهوری را پشت‌ سر پیتر سلرز و مرتضی عقیلی را پس از چارلی چاپلین قرار دادم. سید علی میری نیز در فهرست هفت طنزپرداز برجسته تاریخ قرار دارد. حیف شد که تنها هفت نفر در این لیست قرار می گرفت، وگرنه اصغر سمسارزاده را هم به این فهرست اضافه می ‌کردم.

کاش محمدرضا گلزار این فهرست را هم داخل صفحه کاربری خود منتشر کنند، زیرا به عقیده وی آی‌ ام ‌دی‌ بی شخص نیست!! یک ‌نفر فرد دیگر نیز در این میان به جواد رضویان گیر داده و وی را یکی از بزرگ ترین های تاریخ سینمای ایران انتخاب کرده…

داستان اذیت کردن اینترنتی ایرانی ‌ها قصه ای طولانی به قدمت خود اینترنت دارد. همین چند روز قبل بود که ماجرای عشق آتشین جواد کاظمیان به مونیکا بلوچی و خواستگاری جالب علی انصاریان چشم ها را به سمت خود جلب کرد و اکنون هم نوبت به سایت از همه جا بی خبر آی ‌ام ‌دی ‌بی رسیده که مزه اذیت های مجازی ما ایرانی ها را بچشد. در اصل تاریخچه اینترنت از کمپین ‌ها و حمله ناگهانی کاربران ایرانی به صفحه کاربری یک هنرمند، ورزشکار، رسانه یا هر جای دیگری که فکرش را کنید پر است، از رونالدو و مسی و خانم مجری بی حجاب برزیلی گرفته تا داور استرالیایی و سایت فیلم٣٠٠…

در طول چند ‌سال گذشته موضوعات بسیاری از این حضور پرشور مجازی مشاهده کرده ایم. یادمان نرفته است آن بازی بارسلونا و رئال ‌مادرید را که پس از گلی که پیکه به ثمر رساند، عادل فردوسی‌ پور با لحنی طنزآمیز از دهانش پرید و گفت که به احتمال زیاد همسر پیکه به ورزشگاه نیامده یا این که کارگردان اسپانیایی موفق نشده در ورزشگاه وی را در ورزشگاه پیدا کند که ما می ‌توانیم با خیال آسوده تصاویر آهسته را به‌ صورت کامل و بدون ‌سانسور نگاه کنیم. این حرف ها همان و پس از آن حمله هزاران نفر از کاربران ایرانی به صفحه شکیرا در اینستاگرام همان؛ که به زبان انگلیسی و فارسی از هر چه دل شان خواست به او گفتند…

از نمونه های دیگر این موارد می توان به امینم (خواننده سبک رپ ) اروپایی اشاره کرد. پس از این که یک گروه از ایرانی ها در صفحه مجازی این خواننده پیام ‌های تهدید آمیز گذاشتند، خواننده ‌های رپ فارسی از هم وطنان خواستند از او حمایت کنند که این حمایت در نتیجه باعث گفتن حرف های زشت شد. یا موضوع رعنا حربی خواننده زن اهل لبنان که در واکنش به پایین کشیده شدن پرچم کنسولگری عربستان در شهر مشهد در توییتر به طور شوخی عنوان کرد که با فردی که این کار را انجام داده، حاضر است ازدواج ‌کند، که در پاسخ این شوخی شمار زیادی از کامنت‌ ها به راه افتاد.

هر چند نمونه ‌های خوب هم وجود دارد. یکی از آن ها همین لئوناردو دی ‌کاپریو؛ که در صفحه اینستاگرام خود از دریاچه خشک ‌شده ارومیه یاد کرد. همین اندازه توجه کافی بود تا بیش از هفتاد هزار ایرانی‌ برای ابراز تشکر به صفحه این بازیگر هجوم بیاورند. مصطفی صندل، خواننده اهل ترکیه هم این تجربه را در کارنامه خود دارد. وی هم یک پست در حمایت از دریاچه ارومیه و خشک شدن تدریجی آن گذاشت که هزاران شهروند ترک زبان ایرانی او را مورد تحسین قرار دادند. ابرو گوندش، خواننده ترک نیز در جریان کودتای ‌دو سال قبل ترکیه با هجوم طرفداران ایرانی ‌اش رو به رو شد که با ابراز نگرانی به وی توصیه‌ های ایمنی را کرده بودند!

هنرمندان و بازیگران ایرانی هم از این تجارب به دفعات داشته ‌اند. تعداد این افراد به حدی زیاد است که باور کردن آن هم سخت است. هنرمندانی نظیر بهاره رهنما، بهنوش بختیاری، تتلو و… این موضوع را به دفعات تجربه کرده ‌اند. در یک مرور مختصر نمونه ‌های زیر خیلی زود به ذهن می ‌آیند. هجوم شمار زیادی از هم وطنان به صفحه مجازی بهاره رهنما به خاطر مقتل ‌خوانی این بازیگر. یا هجوم به صفحه‌ هانیه توسلی به این علت که چرا بعد از فوت مرتضی پاشایی در اینستاگرام خود پیام تسلیت نگذاشته است، یا داستان های پشت سر هم رضا رشیدپور…

برچسب ها
به اشتراک بگذارید


دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *