آغاز روایت سینما ، در حدود سال 1907 در سینمای دوره انتقال بحرانی پدید آمد که از نشانه های آن انتقاداتی بود که در نشریه های تخصصی بر فیلم ها وارد می آمد . مهم ترین انتقاد این بود که فیلم ها فاقد وضوح روایی هستند و نمایش دهندگان ناگریزند هر روز فیلم ها را با بیشتری همراهی کنند تا تماشاگران قادر به درک آنها باشند .
یکی « سینمای جاذبه های بصری » بود که بر لذت بصری تأکید می کرد ؛ دیگری « سینمای انسجام روایی » بود که قصه گویی را برتر می دانست . اما هنوز برای خلق روایت های دارای انسجام درونی اصول و قواعد مشخص پدید نیامده بود . در سال های انتقال ، یعنی در سال های 8 _ 1907 تا 1917 ، همه عناصر صوری فیلمسازی فرع بر روایت به شمار می آمدند ، به این معنی که عواملی مانند نورپردازی و. ترکیب بندی و تدوین چنان طراحی می شدند که در خدمت قصه گویی قرار گیرند .
شخصیت های باورکردنی که جزئی جدایی ناپذیر از این فیلم ها بودند از رهگذر سبک بازیگری و تدوین و میان _ نوشتار ها خلق می شدند . این شخصیت ها که انگیزه ها و اعمالشان واقع گرایانه بود ، صحنه ها و نماهای پراکنده فیلم را به هم پیوند می دادند . ایثن شخصیت های چند بعدی و باورنکردنی که به شخصیت های ادبیات و نمایشنامه های واقع گرایانه آن زمان شباهت داشتند با شخصیت های یک بعدی دوره آغازین سینما که از ملودرام ها و کمدی های زمان خود به وام گرفته می شدند در تباین آشکار بودند .
برگرفته از کتاب تاریخ تحلیلی سینمای جهان
پیش بینی اسکار ۲۰۲۵: نود و هفتمین مراسم اسکار در تاریخ ۲ مارس ۲۰۲۵ (۱۲…
قتل هولناک مهرداد نیویورک؛ پروندهای که ایران را شوکه کرد در روزهای اخیر، خبر قتل…
گلوریا هاردی یکی از بازیگران جوان و بااستعداد ایرانی-فرانسوی است که در طی چند سال…
مهسا طهماسبی یکی از بازیگران جوان و پر استعداد سینما و تلویزیون ایران است که…
مقدمهای بر سینمای معاصر ایران سینمای ایران در سالهای اخیر تحولات زیادی را تجربه کرده…
حمله موشکی اخیر سپاه پاسداران به اهداف نظامی اسرائیل، بار دیگر موضوعاتی را در حوزه…